تا سال ۱۴۰۰ ؛
۱۶ شعبه دانشگاهی در خارج از كشور راه انداز ی می گردد
كنكوری: قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل از طریق اندازی ۱۶ شعبه دانشگاهی در خارج از كشور تا سال ۱۴۰۰ اطلاع داد.
به گزارش كنكوری به نقل از وزار علوم، حسین سالارآملی در نشست مدیران اموربین الملل دانشگاه های منطقه ۹ كشور در دانشگاه حكیم سبزواری اظهار داشت: جذب دانشجوی خارجی و راه اندازی دوره های مشترك از رویكردهای وزارت علوم در بخش بین الملل است.
وی با بیان اینكه، برجام بستر ارتباطات علمی دانشگاهی را توسعه داد و بعد از این توافق دیپلماسی علمی كشور گسترش یافت، تصریح كرد: در سال قبل چندین هیات دانشگاهی از كشورهای مختلف جهت انجام پژوهش ها و دوره های آموزشی مشترك، تبادل استاد و دانشجو وارد كشور شدند.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به اینكه وزرات علوم از برجام به خوبی استفاده كرد، اظهار داشت: سال قبل ۲ هزار و۲۰۰ ویزای ورود به ایران برای بازدید از دانشگاه های كشور با همكاری وزارت علوم صادر شد كه به طور میانگین در هر هفته ۱۱ هیات آكادمیك سه تا پنج نفری را در بر می گیرد.
سالار آملی با اشاره به اینكه از نظر علمی همه كشورهای دنیا به هم وابستگی دارند، اضافه كرد: در مبحث علم و فناوری نباید مرزبندی شود و مسئولان باید چرخه بین المللی را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: چرخه علم و فناوری در دنیا شكل گرفته است كه ما باید نهایت استفاده را از این چرخه داشته باشیم و نگذاریم كشورهای دیگر محدودیتی برای حضور ما در این چرخه تولید كنند.
رئیس مركز همكاری های علمی بین المللی وزارت علوم با اشاره به اینكه در سال قبل ۴۱۷ طرح تحقیقاتی مشترك بین دانشگاه های داخل و خارج از كشور صورت گرفته است، اظهار داشت: این آمار خود مبین روند رو به رشد طرح آموزشی و پژوهشی مشترك بین المللی است.
وی اضافه كرد: هم اكنون ۵۵ هزار و ۳۰۸ دانشجوی خارجی در ایران مشغول به تحصیل هستند كه بر اساس برنامه ششم توسعه تا سال ۱۴۰۰ دانشجویان خارجی به ۸۰ هزار دانشجو افزایش یابد و تا این سال باید ۱.۸ از دانشجویان دانشگاه های كشور را دانشجویان دانشجویان خارجی تشكیل دهند.
سالار آملی با اشاره به اینكه هم اینك ۲۳ درصد مقالات انتشار یافته در كشور مقالات مشترك محققان ایرانی با محققان بین المللی است، اظهار داشت: در افق ۱۴۰۰ باید این تعداد به ۳۵ درصد افزایش یابد.
وی تصریح كرد: سال قبل ۱۸ دانشگاه كشور در ردیف دانشگاه های برتر جهان بودند كه در برنامه پنج ساله ششم توسعه و تا سال ۱۴۰۰ باید ۱۰ دانشگاه دیگر كشور هم در ردیف ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گیرند.
سالارآملی اضافه كرد: همینطور تا سال ۱۴۰۰ باید ۱۶ شعبه دانشگاهی در خارج از كشور راه اندازی نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب