هرمزگان به امتحانات غائی پیوست

هرمزگان به امتحانات غائی پیوست به گزارش کنکوری، سرپرست ارزشیابی آموزش وپرورش اظهار داشت: برنامه برگزاری امتحانات جامانده در بعضی استانها بعد از غائی شدن اعلام خواهد شد.



به گزارش کنکوری به نقل از خبر آنلاین، عبدالرضا فولادوند سرپرست مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش اظهار داشت: از زمان شروع امتحانات نهایی، سامانه پایش وزارت آموزش و پرورش و همینطور رصد فضای مجازی فعال بوده و موارد انتشار سؤالات یا ادعای فروش آنها را بررسی می کند.

تسنیم در خبری نوشت: وی ادامه داد: در صورتیکه سؤالات بعد از شروع آزمون از حوزه امتحانی خارج شده باشد، با بهره گیری از سامانه های نظارتی و بررسیهای انجام شده، فرد متخلف شناسایی و با وی برخورد قانونی خواهد شد.

فولادوند با اشاره به برخی استان هایی که در آنها تخلف ثبت شده است، اظهار داشت: در آذربایجان غربی یک مورد، خراسان رضوی یک مورد، لرستان ۲ مورد و استان تهران هم ۲ مورد تخلف شناسایی شده است. همینطور موارد دیگری هم در استانهای مختلف گزارش شده است.

وی اشاره کرد: تخلفات شناسایی شده در ارتباط با دانش آموزانی بوده که موبایل را وارد حوزه امتحانی کرده بودند و تا حالا هیچ موردی از تخلف عوامل اجرائی حوزه های امتحانی گزارش نشده است.

سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش افزود: برخی افراد سودجو با ادعای دسترسی به سؤالات امتحان، از دانش آموزان و خانواده های آنان مبالغی دریافت می کنند؛ بدین سبب خانواده ها باید نسبت به این گونه موارد هوشیار باشند.

وی در رابطه با روند رسیدگی به تخلفات اظهار داشت: بعد از شناسایی دانش آموز متخلف، موبایل وی ضبط، صورت جلسه تنظیم و پرونده برای رسیدگی به هیات رسیدگی به تخلفات ارسال می شود. دانش آموز هم تا زمان اعلام رای می تواند در امتحانات شرکت نماید و نتیجه رسیدگی در کارنامه وی اعمال خواهد شد.

فولادوند با اعلان اینکه حوزه های امتحانی به دوربین مداربسته مجهز هستند، اشاره کرد: حتی اگر دانش آموز بعد از خروج از حوزه امتحانی مبادرت به انتشار مطالبی کند، با بررسی تصاویر و مستندات، امکان شناسایی وی وجود دارد.

وی همینطور از پیوستن باردیگر استان هرمزگان به شبکه برگزاری امتحانات نهائی آگاهی داد و اظهار داشت: برنامه برگزاری امتحانات جامانده در بعضی استانها هم بعد از نهائی شدن اعلام خواهد شد.

فولادوند با اشاره به برخی استان هایی که در آنها تخلف ثبت شده است، گفت: در آذربایجان غربی یک مورد، خراسان رضوی یک مورد، لرستان ۲ مورد و استان تهران هم ۲ مورد تخلف شناسایی شده است. وی در ارتباط با روند رسیدگی به تخلفات گفت: پس از شناسایی دانش آموز متخلف، موبایل وی ضبط، صورت جلسه تنظیم و پرونده برای رسیدگی به هیئت رسیدگی به تخلفات ارسال می شود.

1405/05/01
14:05:43
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , آنلاین , امتحان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور

کنکوری، همراه همیشگی تو تا قله موفقیت! کنکور رو قورت بده و به دانشگاه دلخواهت برس