فرصت 45 روزه مدارس غیردولتی برای اعلام شهریه
به گزارش کنکوری، رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش وپرورش با اعلان اینکه واقعی کردن و توازن شهریه ها، کنترل شهریه های بالا، تفکیک و کیفیت قسمتی از با اهمیت ترین رویکرد های سازمان است اظهار داشت: گرفتن و درخواست شهریه های غیر متعارف از اولیای دانش آموزان به هیچ وجه پذیرفته نمی شود و منطبق با قانون برخورد خواهد شد.
به گزارش کنکوری به نقل از خبر آنلاین، احمد محمودزاده در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه ابلاغ شهریه مدارس غیردولتی در حال انجام می باشد اظهار داشت: در بعضی استانها تا ۷۵ درصد مدارس شهریه خودرا اعلام نموده اند، فرصت ۴۵ روزه به همه مدارس استانها داده شده تا شهریه خودرا اعلام کنند.
ایسنا نوشت: وی با اعلان اینکه تا اعلام همه مدارس کف و سقف شهریه معین نیست اضافه کرد: شهریه های اعلام شده مربوط به برنامه درسی در دوره های مختلف تحصیلی و فوق برنامه های درسی است که در دوره های مختلف، متفاوت می باشد به همین دلیل هزینه های مربوط به فرم، غذا و سرویس ایاب وذهاب و کارهای آموزشگاهی شامل این شهریه ها نمی شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش وپرورش با اعلان اینکه دو درصد مدارس که امکانات، تجهیزات و کیفیت آموزشی بالایی دارند توانسته اند شهریه های بالا را بر طبق پروتکلهای ارائه شده کسب کنند اضافه کرد: ۲ درصد مدارس غیردولتی شهریه بین ۱۰۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان دارند که متعلق به تهران و مناطق شمالی تهران هستند.
محمودزاده با اعلان اینکه ۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند اظهار داشت: حدود یک درصد مدارس نیز زیر ۲۰ میلیون تومان شهریه دارند که شامل تهران نمی شوند. البته به تفکیک دوره تحصیلی و استانها شهریه ها متفاوت می باشد.
وی با اعلان اینکه واقعی کردن شهریه، توازن در شهریه ها، کنترل شهریه های بالا، تفکیک شهریه و کیفیت قسمتی از با اهمیت ترین رویکرد های سازمان است اضافه کرد: کل مدارس غیردولتی در کشور شامل ۲۰ هزار مدرسه در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم هستند.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش وپرورش با تأکید بر این که مناطق و استانها باید با مدارس متخلف به شدت برخورد کنند، عنوان کرد: گرفتن و درخواست شهریه های غیر متعارف از اولیای دانش آموزان به هیچ وجه پذیرفته نمی شود و منطبق با قانون برخورد خواهد شد.
بارگذاری شهریه مدارس غیردولتی در سامانه مشارکت ها است و خانواده ها می توانند برای مشاهده شهریه مصوب هر مدرسه به آدرس www.mosharekatha.ir مراجعه نمایند.
۴۷۲۳۶
منبع: كنكوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳