معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش؛
نیروی انسانی را باید متناسب با جمعیت دانش آموزان تأمین نماییم
به گزارش کنکوری، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش ضمن اشاره به جمعیت ۱۶ میلیونی دانش آموزان در کشور اظهار داشت: متناسب با جمعیت دانش آموزی باید نیروی انسانی را تأمین نماییم و برای سال تحصیلی جدید از این بابت مشکلی نداریم.
به گزارش کنکوری به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علی فرهادی در روز دوم گردهمایی معاونین پرورشی و فرهنگی سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر درحال برگزاری است، ضمن اشاره به این که در هر سنی میتوان مهارت را آموزش داد اما تربیت وابسته به گوهر گرانبهای زمان است اضافه کرد: همین نکته اکتفا می کند که بدانیم تمرکز در آموزش و پرورش باید بر کدام نقطه استوار باشد، در جامعه دیده می شود اشخاصی که سواد دانشی ندارند اما تربیت متعالی داشته اند.
فرهادی بیان نمود: آموزش و پرورش مادر یک کشور است باید شان و احترام آن رعایت شود؛ هرجا در نظام حکمرانی، آموزش و پرورش محترم بوده بهره وری در منابع افزایش پیدا کرده است.
وی ضمن اشاره به این که سند تحول بنیادین فصل الخطاب تصمیم گیری ها در آموزش و پرورش است اظهار داشت: آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت تنگه اُحد جمهوری اسلامی است اگر به آن توجه نشود صدمه جدی خواهد دید.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تعطیلی تربیت معلم و امور تربیتی خطرناک ترین جلوه نفوذ در آموزش و پرورش است اضافه کرد: به نظام تعلیم و تربیت باید یک نگاه فلسفی داشت نه نگاه مهندسی، باید روح حاکم بر تربیت معلم را حفظ نماییم تا فعالیتها به خوبی انجام شوند.
فرهادی به نگاه مثبت وزیر آموزش و پرورش به مسایل این وزارت خانه بخصوص معاونت پرورشی و فرهنگی اشاره نمود و اظهار داشت: کشوری قدرت دارد که بخش پرورشی قوی داشته باشد باید این اثرگذاری را در کشور مدیریت نماییم.
وی اظهار نمود: مهم ترین معاونت در وزارت آموزش و پرورش، معاونت پرورشی و فرهنگی است البته رسالت سنگینی دارد و باید همکاران با هم افزایی فعالیتها آنرا اجرایی کنند.
منبع: konkoorist.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳