معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس كشور:

فرایند عملیاتی ساخت 65 درصد مدارس کانکسی به پایان رسید

فرایند عملیاتی ساخت 65 درصد مدارس کانکسی به پایان رسید کنکوری: به گزارش کنکوری، معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور ضمن تشریح آخرین وضعیت ساماندهی مدارس کانکسی، سنگی و کپری اظهار داشت: فرایندهای عملیاتی ساخت بیشتر از ۶۵ درصد مدارس کانکسی پایان یافته است.


مجید عبدالهی امروز در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا در رابطه با آخرین وضعیت مدارس کانکسی اظهار داشت: قبل از این هم برای مدارس کانکسی برنامه ریزی شده بود که به منظور هماهنگی در اجرای ساماندهی این مدارس بالغ بر هزار مدرسه شناسایی شده و تشریفات فنی و اجرایی آن هم انجام شده است.
وی با اعلان اینکه فرآیندهای عملیاتی ساخت بیشتر از ۶۵ درصد این مدارس پایان یافته است، اضافه کرد: بنیاد برکت بعنوان شریک اصلی این طرح است و تاکنون بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان در این طرح به ما کمک کرده است.
معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور اضافه کرد: البته باید عنوان نماییم که مدارس کانکسی دارای ۱۰ دانش آموز مستقل را جمع آوری می نماییم و به مدارس کانکسی با جمعیت زیر ۱۰ دانش آموز کاری نداریم چونکه این احتمال وجود دارد که ثبات جمعیتی وجود نداشته باشد و سرمایه گذاری باید در زیرساخت های پایدار صورت گیرد.



تا شهریور ۱۴۰۴ بخش عمده این مدارس کانکسی جمع آوری می شوند
عبدالهی یادآورشد: تا شهریور ۱۴۰۴ بخش عمده این مدارس کانکسی جمع آوری می شوند، اگر هم برخی از این مدارس در نقطه ای از کشور باقی بماند، در سبد رسیدگی قرار می گیرد. دولت عزم خویش را برای جمع آوری مدارس کانکسی جمع کرده است.
وی با اعلان اینکه بیشتر از ۵۰ درصد مدارس کانکسی در استانهای لرستان، فارس، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان قرار دارد، اشاره کرد: باتوجه به صعب العبور بودن این مناطق و سردی و یخبندان زمستان، بردن مصالح و اجرایی کردن این طرح مشکل است اما در مجموع عمده این کارها انجام شده است.
به گفته معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور فاز شناخت مدارس کانکسی پایان یافته است و تا حد بسیاری هم اهتمام تأمین منابع انجام شده است. البته در راه خیرین هم کمک های بسیاری به این بخش شده است.
عبدالهی اضافه کرد: امروز مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر جمع آوری می شوند و اگر روزی در منطقه ای تعداد مدارس کانکسی زیر ۱۰ نفر هم به این میزان افزایش یابد، آن مدرسه هم در سبد ساماندهی قرار می گیرد.




بازسازی و مقاوم سازی مدارس سنگی
وی همینطور در رابطه با آخرین وضعیت ساماندهی مدارس سنگی در مناطق کشور اظهار داشت: مدارس سنگی در کشور شناسایی شده اند و الان در مرحله ارزیابی های فنی و در واقع نظارتی قرار داریم تا کار را دنبال نماییم.
معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور اضافه کرد: رئیس جمهور نسبت به این مورد اهتمام دارد و اعلام نموده که مکانهای نیازمند تخریب حتما مورد بازسازی قرار گیرند و در صورت امکان مقاوم سازی صورت گیرد.
برنامه ریزی برای مدارس کپری
عبدالهی در رابطه با وضعیت ساماندهی مدارس کپری توضیح داد: مدارس کپری برپایه اقتضائات فرهنگی اجتماعی و زیست بوم یک منطقه شکل می گیرند که بی گمان برای ساماندهی این مدارس هم برنامه ریزی صورت می گیرد.




آخرین وضعیت رسیدگی به مدارس تهران
وی در رابطه با آخرین وضعیت مدارس ناایمن در تهران توضیح داد: برای وضعیت مدارس تهران نشستی با حضور رئیس جمهور برگزار شد که مدارس تخریبی و سرانه فضای آموزشی مورد تحلیل قرار گرفت. اولویت رسیدگی به وضعیت سرانه فضاهای آموزشی مناطق ۹، ۱۸، ۱۷، ۱۵، ۱۹ بود که از سرانه متوسط کشور پایین تر هستند.
معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور اضافه کرد: قرار شد که ظرف ۱۰ روز یک برنامه عملیاتی نوشته شود و تقسیم کار صورت گیرد یعنی به صورت مثال شهرداری و سایر نهادها تا چه میزان می توانند در این راه کمک کنند.
عبدالهی با اعلان اینکه تأمین زمین برای ساخت مدرسه مهم ترین مساله نوسازی مدارس تهران است، اظهار داشت: بنابر این شد که از اراضی ذخیره شهری و سایر ظرفیت هایی که تو حوزه توسعه شهری و زمین در شهر تهران است، نقاطی مشخص شود.
وی اضافه کرد: رویکرد قالب هم ساخت مدارس بالای ۱۲ کلاس است که به حدود ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ متر مربع زمین نیاز دارد اما جهت گیری که شهردار تهران در این مورد طرح کرده، بیشتر پیش رفتن بسمت ساخت مجتمع بود یعنی مجتمع بزرگ مقیاس که در قانون ۹۲ برنامه هفتم به آن توجه شده است تا مقاطع تحصیلی مختلف از ابتدایی تا متوسطه را درون خود داشته باشد.



منبع:

1403/11/06
09:47:40
5.0 / 5
228
تگهای خبر: آموزش , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور

کنکوری، همراه همیشگی تو تا قله موفقیت! کنکور رو قورت بده و به دانشگاه دلخواهت برس