معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد:

۴۰ درصد دانشجویان دکترا نمی توانند کفایت علمی را در پیش دفاع دریافت کنند

۴۰ درصد دانشجویان دکترا نمی توانند کفایت علمی را در پیش دفاع دریافت کنند به گزارش کنکوری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سیاست این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی اظهار داشت: باتوجه به سختگیری هایی که در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا برای پیش دفاع و کفایت علمی وجود دارد، 40 درصد دانشجویان دکترا نمی توانند کفایت علمی را در پیش دفاع دریافت نمایند. سیاست دانشگاه آزاد افزایش کیفیت تحصیلات تکمیلی است.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بیان این مطلب در بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران، ضمن تقدیر و تشکر از عوامل برگزاری این همایش در واحد تبریز اظهار داشت: موجب افتخار است که این کنفرانس مهم در یکی از معتبرترین دانشگاه ها در عرصه حسابداری انجام می شود.
دکتر جهان بین با اشاره به موضوع تاب آوری و پایداری که یکی از موضوعات اصلی همایش است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی امروز نمونه برجسته ای از این پایداری و تاب آوری است که از ورشکستگی به یک مجموعه پویا و پرنشاط و سرپا تبدیل گشته است و این تجربه می تواند مورد مطالعه عمیق قرار گیرد. در سال ۹۳ حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو داشتیم و این عدد در سال ۹۷ به ۸۳۰ هزار نفر رسید. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دستگاهی که هیچ دریافتی از دولت ندارد، در آستانه ورشکستگی بود برای اینکه عمده درآمد دانشگاه آزاد اسلامی از محل شهریه بود.
وی اشاره کرد: با وجود چالشهای مختلف حوزه آموزش عالی، هم اکنون یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند که عمده آنها در مقاطع کاردانی و کارشناسی تحصیل می کنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سیاست این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی افزود: باتوجه به سختگیری هایی که در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا برای پیش دفاع و کفایت علمی وجود دارد، ۴۰ درصد دانشجویان دکترا نمی توانند کفایت علمی را در پیش دفاع دریافت نمایند و سیاست، افزایش کیفیت در تحصیلات تکمیلی است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی سندی آماده کرده که بر سه محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار، دانشگاه سرآمد و پاسخگو و دانشگاه پرورشگر قوه عاقله و گسترش دهنده فضای انقلابی متکی است. ذیل این سه محور، پنج چرخش تحول آفرین داریم که یکی از چرخش های مهم، چرخش از اقتصاد شهریه محور و مبتنی بر ارزش افزوده املاک به درآمدهای دانش پایه و دانش بنیان پایدار می باشد. برای این تاب آوری، ایجاد زیرساخت هایی مانند حسابیار، آموزشیار، پژوهشیار و... که امکان مدیریت داده های بزرگ را می دهد، توجه به فرهنگ سازمانی و عبور از دانشگاه صرف آموزشی و تقاضا محور به دانشگاه حل مساله برمبنای آمایش و توجه به سازمان یادگیرنده و درک تحولات و تطبیق خود با آن ضروری بود که در دانشگاه صورت گرفت و امروز سه ضلع سیاست ها و تدابیر دقیق و پیشرو، نیروی انسانی مجاهد و توانمند و پذیرای تحولات و شبکه دانشگاه عامل اصلی این پایداری است.
دکتر جهان بین تاکید کرد: بودجه امسال دانشگاه آزاد اسلامی که ۶۸ درصد آن متکی به شهریه است و ۲۲ درصد حاصل کارهای غیر شهریه ای و ۱۰ درصد ناشی از ارزش افزوده و سود مالی نتیجه این امور است و تاب آوری و پایداری بدنبال دارد، حاصل اتفاق نیست.


دکتر آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز ضمن قرائت پیام دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی به بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران، اظهار داشت: این همایش یکی از با اهمیت ترین رویدادهای پژوهشی حوزه مالی و حسابداری کشور است و دستاوردهای این همایش عمدتا مبنای خیلی از تصمیمات مهم کشور در این زمینه موثر است.
متن پیام دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران به شرح زیر است:
«حمد و سپاس به محضر باری تعالی و درود بر پیامبر خاتم و دوده کریمش که چراغ راه بشریت اند و با تبریک میلاد باسعادت پیامبر رحمت و مهربانی و ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق (ع) برگزاری بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری فرصت مغتنمی است تا پژوهشگران و پژوهشگران به تبادل آخرین دستاوردهای علمی در عرصه پایداری اقتصادی تاب آوری کسب وکارها راهکارهای گزارشگری مالی شفاف دقیق و کارآمد که مقدمه راندمان و برنامه ریزی است، باشند و مطمئناً پیگیری و ادامه اهداف همایش گامی بزرگ در راه اعتلای سرمایه های علمی و معنوی ایران اسلامی خواهد بود.
بدیهی است برگزاری چنین همایشی در سطح ملی و بین المللی می تواند راهگشای مناسبی برای حل چالش ها و شناسایی استعداد ها در این زمینه و خصوصاً اقتصاد مقاومتی باشد. در راه عبور از اقتصاد سنتی به اقتصاد دیجیتالی، دانشگاه ها به عنوان مرجعیت علمی، نقش محوری داشته و با بهره گیری از زمینه های نوین نظیر سکوهای نرم افزاری هوشمند توسعه اقتصاد و و مولد پایدار نقش بی بدیلی دارند. در این جهت برگزاری همایش های علمی قدمی بزرگ برای رسیدن به این هدف شمرده می شود.
همانگونه که در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی موضوع پایداری اقتصادی و رسیدن به سازمانی یادگیرنده هوشمند در دو ساحت فیزیکی مجازی مورد تاکید قرار گرفته است، برگزاری این همایش و دستاورد های آن می تواند به عنوان گامی کوثر در راستای گسترش دانش و کاربست آن برای دستیابی به این مهم تلقی گردد.
سبب افتخار است امروز دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های اقتصادی و مالی به عنوان یکی از سرمایه های بزرگ علمی کشور در کنار سایر پژوهشگران و پژوهشگران نقش موثری در ارائه آخرین یافته های علمی ایفا می کند و می تواند در گام دوم انقلاب روشنگر افق های جدیدی دراین زمینه باشد.
توفیق بیش از پیش دست اندرکاران و خصوصاً همکاران محترم دانشگاه آزاد اسلامی را از خداوند تعالی خواستارم.
دکتر محمدمهدی طهرانچی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیست و یکمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی حسابداری ایران با حضور دکتر بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس، دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی ثقفی مرد حسابدار ایران، جمع کثیری از اساتید و دانشجویان حسابداری کشور و مدیران ارشد حسابداری استان و کشور در سالن همایش استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انجام شد.



1402/07/13
19:44:49
5.0 / 5
306
تگهای خبر: آموزش , استاد , پژوهش , تحصیل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور