در گزارش كنكوری عنوان شد؛

واکنش دانشگاه تهران به کاهش کیفیت غذای دانشجویی

واکنش دانشگاه تهران به کاهش کیفیت غذای دانشجویی به گزارش کنکوری معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار داشت: اگر دانشجویان اعتراضی به کاهش کیفیت غذا دارند، به حق است و باتوجه به گران شدن مواد اولیه رایزنی هایی با وزارت علوم انجام داده و منتظر تخصیص بودجه هستیم.



سعید حبیبا در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان خوابگاهی نسبت به پایین آمدن کیفیت غذا، حذف برخی اقلام از صبحانه و همین طور کاهش حجم غذا گفت: دانشجویان گاهی درست می گویند؛ به جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی مجبور هستیم غذا را بصورت بسته بندی از یکی دو ساعت قبل آماده و به دانشجویان تحویل دهیم و به همین خاطر در این شرایط تا اندازه ای از کیفیت غذا کاهش می یابد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران اضافه کرد: ما از شورای صنفی خواسته ایم تا یک نماینده را مشخص نماید تا ضمن حضور در آشپزخانه هنگام طبخ، تهیه و توزیع غذا، از نزدیک شاهد این روند باشد و اگر در مواردی اعتراضی وجود دارد به ما منعکس کند.
وی افزود: همین طور هفته ای یکبار جلسه شورای مدیران در کوی برگزار می گردد و مدیران را موظف کرده ام که از غذای سلف سرویس استفاده کنند؛ خود من هم از این همین غذا استفاده کردم؛ این که می گویند غذا خیلی بد است واقعا اینطور نیست اما این که مزه غذا نسبت به قبل تفاوت پیدا کرده است را قبول دارم.
حببیا اشاره کرد: از طرف دیگر به سبب گران شدن قیمت برخی مواد اولیه ما مجبور شده ایم برخی اقلام را جابجا نماییم و از مواد اولیه ارزان تر در بازار استفاده کنیم؛ بطور مثال به سبب افزایش قیمت برنج ایرانی، از برنج پاکستانی استفاده می نماییم که خب ما می دانیم طعم برنج ایرانی بهتر است اما فعلا چاره ای نداریم.
وی با اشاره به این که نه فقط دانشگاه تهران بلکه سایر دانشگاه ها درباره بودجه تغذیه و گران شدن مواد اولیه با وزارت علوم نامه نگاری کرده اند، اظهار داشت: با بودجه های موجود چاره ای نداریم و بیشتر دانشگاه ها از همین برنج استفاده می نمایند. اگر دانشجویان اعتراضی دارند به حق است، ما نامه نگاری های لازم را در این خصوص انجام داده ایم و خواهش هم کردیم بودجه مورد نیاز اختصاص پیدا کند ولی همچنان منتظر هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره هزینه تمام شده غذای دانشجویی برای دانشگاه و همین طور برای دانشجویان اظهار داشت: هزینه تمام شده غذا به طور متوسط برای دانشگاه ۳۴ هزار تومان است این در حالیست که ما از دانشجویان بابت هر ناهار و هر شام در مدل کم هزینه ۲ هزار و ۱۰۰ تومان، مدل متوسط هزینه ۳ هزار تومان و مدل پرهزینه ۳ هزار و ۵۰۰ تومان دریافت می نماییم و مابقی را دانشگاه پرداخت می دهد.
حبیبا اضافه کرد: بدین سان باید در نظر گرفت که اگر بخواهیم از برنج ایرانی استفاده نمائیم، هزینه تمام شده هر پرس غذا برای دانشگاه حدود ۴۰ یا ۴۵ هزار تومان می شود.


منبع:

1400/07/18
23:24:06
5.0 / 5
932
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه , سرویس , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور