در هیات امنای دانشگاه ؛
افزایش 25درصدی شهریه دانشگاه علمی كاربردی بررسی می شود
به گزارش کنکوری معاون اداری مالی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: افزایش 25 درصدی شهریه ها به هیأت امنای دانشگاه جامع ارائه شده و مقرر است که در نشست آتی هیأت امنا مطرح و درباب آن تصمیم گیری شود.
به گزارش کنکوری به نقل از مهر، سیدعلی بدری با اشاره به افزایش شهریه دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: افزایش ۲۵ درصدی شهریه ها به هیأت امنای دانشگاه جامع ارائه شده و مقرر است که در نشست آتی هیأت امنا مطرح و درباب آن تصمیم گیری شود.
وی با اعلان اینکه این افزایش رشته برای چهار دسته رشته پیشنهاد شده اضافه کرد: میزان افزایش شهریه در هر چهار دسته رشته محل دانشگاه جامع علمی کاربردی یکسان نخواهد بود.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: این دانشگاه پایین ترین میزان شهریه را در میان همه دانشگاه های کشور دارد ضمن این که در پرداخت و تقسیط شهریه بیشترین همکاری را با دانشجویان داریم.
وی با اشاره به ناگزیر بودن افزایش شهریه ها در مراکز علمی کاربردی اشاره کرد: مراکز علمی کاربردی درآمد –هزینه ای هستند و مدیریت آنها بوسیله درآمدهای خود دانشگاه انجام می شود.
بدری با اشاره به شیوع ویروس کرونا ویروس و مشکلات برخی دانشجویان اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در یکی از ترم ها به سبب شیوع ویروس کرونا و مشکلات احتمالی دانشجویان هیچ نوع افزایش شهریه ای نداشت. ضمن این که در ترم گذشته نیز باتوجه به شیوع کرونا، آن دسته از دانشجویانی که به سبب همه گیری در کلاس ها و یا امتحانات حضور نیافتند، شهریه پرداختی آنها برای ترم بعدی محفوظ نگاه داشته شد.
منبع: كنكوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴