قائم مقام آموزشی وزارت بهداشت خبر داد
2 شیوه ارزیابی كیفی فارغ التحصیلان علوم پزشكی دانشگاه های خارجی
به گزارش كنكوری قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از دو شیوه این وزارتخانه برای ارزیابی كیفی فارغ التحصیلان دانشگاه های خارجی در رشته های علوم پزشكی اطلاع داد و اظهار داشت: روند تقاضای دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های داخل كشور رو به بالاست.
به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر حمید اكبری در نشست خبری كه به منظور تشریح فعالیت های معاونت آموزشی وزارت بهداشت در هفته دولت برگزار شد، به لزوم ارزیابی دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه های خارج از كشور برای فعالیت در داخل كشور اشاره نمود و اظهار داشت: در این زمینه دانشجویانی كه در دانشگاه های خارج از كشور تحصیل می كنند، اگر بخواهند پس از فارغ التحصیلی وارد كشور شده و فعالیت حرفه ای داشته باشند، باید مورد ارزیابی و سنجش كیفی قرار بگیرند؛ چون كه سلامت مردم یكی از اولویت های وزارت بهداشت است و كسانی حق عرضه خدمت دارند كه بتوانند استانداردهای لازم را داشته باشند.
ایشان در ادامه با اشاره به دو شیوه سنجش و ارزیابی كیفی فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشكی خارج از كشور در داخل اشاره نمود و اظهار داشت: یك شیوه این است كه دانشجویانی كه در ۷۰۰ دانشگاه علوم پزشكی برتر دنیا تحصیل می كنند پس از فارغ التحصیلی از راه سه موسسه معتبر ارزیابی بین المللی یعنی شانگهای، كیو. اس و تایمز مورد ارزیابی كیفی قرار می گیرند و این افراد پس از این ارزیابی می توانند وارد چرخه فعالیت شوند.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت تصریح كرد: شیوه دوم ارزیابی كیفی فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشكی در دانشگاه های خارج از كشور این است كه ما یكسری آزمون های ملی معتبر در سطح بین المللی در اغلب رشته ها شامل داروسازی و... برگزار می نماییم و این افراد اگر بتوانند در این آزمون های ملی پذیرفته شوند، مدرك آنها مورد تأیید وزارت بهداشت قرار می گیرد؛ در غیر این صورت اجازه فعالیت به آنها داده نمی گردد.
دكتر اكبری همینطور روند درخواست دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه های علوم پزشكی خارج از كشور را برای انتقال به دانشگاه های داخلی رو به افزایش عنوان نمود و اظهار داشت: هم اكنون حدود ۱۰ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه های خارجی تحصیل می كنند كه برای امسال ۱۵۰۰ نفر آنها به دانشگاه های داخل منتقل شدند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب