پیشنهاد 500 میلیارد ریال برای مدارس كاردانش در بودجه 97

پیشنهاد 500 میلیارد ریال برای مدارس كاردانش در بودجه 97 كنكوری: بجنورد- معاون مدیركل دفتر آموزش كاردانش وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در لایحه بودجه سال 97، برای مدارس كاردانش كشور 500 میلیارد ریال اعتبار پیشنهاد شده است.


محسن شهرستانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در بجنورد اظهار نمود: كمبود اعتبار برای تامین و خریداری تجهیزات هنرستان ها، یكی از مشكلات است و امید می رود با تخصیص رقم پیشنهاد شده در لایحه، تجهیزات این آموزشگاه ها كامل شود.
وی اظهار داشت: با به روزرسانی رشته های هنرستانی، نیاز به تجهیزات جدید در هنرستان ها وجود دارد.
وی اظهار نمود: اكنون 160 رشته مهارتی در بخش های صنعت، كشاورزی، خدمات و هنر در شاخه كاردانش فعال است كه قریب به اتفاق این مهارت ها در فضای كارگاهی فرا داده می گردد و هنرجو بیشتر وقت خویش را در كارگاه می گذراند.
معاون مدیركل دفتر آموزش كاردانش وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: بیشترین نیاز به تجهیزات كارگاهی در بخش صنعت است.

* رشته های ناكارآمد حذف می گردد
شهرستانی، درباره حذف و تولید رشته های جدید در هنرستان های كاردانش اظهار نمود: باید شماری از رشته های قدیمی و ناكارآمد حذف و رشته های به روز و مورد نیاز تولید شود.
وی اضافه كرد: هنوز شمار رشته هایی كه حذف و یا تولید می شود، قابل پیش بینی نیست و باید كار كارشناسی صورت گیرد.
معاون مدیركل دفتر آموزش كاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه رویكرد ما در تولید رشته ها، رشته های مطابق با نیاز بازار كار و به روز است اضافه كرد: پیش بینی می گردد شمار رشته ها در هنرستان ها به 200 رشته افزایش یابد.

* حدود 40 درصد هنرستانی ها جذب بازار می شوند
شهرستانی اظهار داشت: بر مبنای آمار و بر مبنای بررسی های انجام شده، حدود 40 درصد از دانش آموختگان این رشته ها وارد بازار كار می شوند.
وی تصریح كرد: تلاش داریم تا میزان اشتغال در رشته های فنی و حرفه ای و كاردانش بیشتر شود برای تحقق این امر، به دنبال بهبود كیفیت آموزش و آموزش همراه با تولید هستیم.
معاون مدیركل دفتر آموزش كاردانش وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: آموزش و پرورش با وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف متولی تولید شغل، تفام نامه همكاری و مشاركت دارد و تلاش داریم تا با استفاده از استاندارد آموزشی آنان برای آموزش مهارت استفاده نماییم.
معاون مدیركل دفتر آموزش كاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سیاست های آموزش و پرورش برای مهارت آموزی، اظهار داشت: دانش آموزان در رشته های كاردانش بعد از دیپلم، می توانند وارد بازار كار شوند و یكی از سیاست های آموزش و پرورش برای مهات آموزی تحقق اهداف اشتغالزایی است.
اكنون 350 هزار هنرجو پایه دهم و یازدهم در هنرستان های كار دانش كشور مشغول تحصیل هستند.
اخبار خراسان شمالی را در كانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی 🆔 @IRNABOJNURD پیگیری كنید.
7185 / 6042 خبرنگار: كبری علی آبادی** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی


1396/11/28
14:27:41
5.0 / 5
5352
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور