به گزارش روز یكشنبه ایرنا از كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، هدا حدادی تصویرگر این پوستر با اشاره به اینكه اثر او به تعامل نسل امروز با نسل گذشته اشاره دارد، اظهار داشت: با اینكه جشنواره بین المللی است، اما از آنجائیكه برگزار كننده، ایران است این امكان فراهم بود كه از عناصر سنتی قصه گویی در آن استفاده گردد.
وی اضافه كرد: در همین راستا تصمیم گرفتم مادر بزرگی را تصویر كنم كه در حال قصه گویی برای نوه هایش است. در این فضا از لحاف و تشك سنتی استفاده كردم و فضای راحت و آرامی را ترسیم كردم كه قصه گویی باید در آن اتفاق بیفتد.
این تصویرگر ادامه داد: رهایی، آزادی و آرامش عناصری هستند كه اثر به آن ها تكیه دارد. كودك زمانی كه قصه ای را می شنود به آرامش و رهایی می رسد. از جانب دیگر هدف پایانی قصه گوها همنشینی افراد، گرد هم آمدن آدم ها و در واقع روایت تجاربی است كه در قالب قصه اغراق می شوند.
حدادی ادامه داد: در تصویر عناصر سنتی در لباس مادربزرگ مشهود است با این حال كودكان لباس های امروزی پوشیده اند. این مساله هم به تعامل دو نسل اشاره دارد و هم به این مساله می پردازد كه نسل جدید همچنان نیازمند شنیدن قصه اند.
وی درباره شیوه انتخاب رنگ ها برای پوستر بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی توضیح داد: رنگ های شاد علاوه بر جاذبه بصری می توانند بر شادی و صمیمیتی اشاره داشته باشند كه فضای قصه و شنیدن قصه و دور هم نشینی بوجود می آورد.
بر اساس این گزارش، گرافیست پوستر بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی شاپور حاتمی است.
بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی دوم تا پنجم بهمن ماه در مركز آفرینش های فرهنگی هنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان شاهد حضور قصه گویانی از ایران و دیگر كشورهای جهان است.