معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس كشور:
استانداردسازی وسایل گرمایشی ۷ هزار کلاس درس تا آخر سال
به گزارش کنکوری، معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به اینکه سال قبل وسایل گرمایشی ۱۹ هزار کلاس درس در سطح کشور بهسازی و استانداردسازی شد، اظهار داشت: کار استانداردسازی لوازم گرمایشی هفت هزار کلاس درس دیگر هم تا انتهای سالجاری صورت خواهد گرفت.
مجید عبداللهی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا با تشریح برنامه های استانداردسازی وسایل گرمایشی در مدارس سطح کشور، اظهار نمود: در همین ارتباط، تمامی وسایل گرمایشی غیراستاندارد در مدارس کشور شامل بخاری های نفتی و گازی هم جمع آوری شده اند.
وی اضافه کرد: این اقدامات با تأمین منابع مالی مورد نیاز از محل اعتبار پیشبینی شده در قانون بودجه برای تجهیز وسایل گرمایشی مدارس انجام شده است که بر مبنای بند «ب ماده ۶۵ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت»، بخشی از عوارض گاز برای مباحثی همچون استانداردسازی سامانه های گرمایشی و سرمایشی، خرید تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی مدارس و تجهیزات هنرستانی اختصاص داده شده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس افزود: برای استانداردسازی سامانه های گرمایشی مدارس هم پارسال اعتبار ویژه ای اختصاص یافت که در ۲ بخش استانداردسازی سامانه های گرمایشی و تعمیر و بازسازی سامانه های گرمایشی و سرمایشی در مدارس هزینه شد.
استانداردسازی ۱۹ هزار کلاس درس
عبداللهی با اشاره به اینکه سال قبل وسایل گرمایشی غیراستاندارد حدود ۱۹ هزار کلاس درس جمع آوری و استانداردسازی شد، اظهار داشت: این کار شامل جمع آوری وسایل مستهلک، تعمیر و بهسازی وسایل استاندارد، تأمین لوازم گرمایشی استاندارددر مورد بخاری های نفتی هم هدف اصلی جمع آوری آنها بوده است؛ جایی که علمک گاز وجود دارد حتما مبادرت به استانداردسازی کرده ایم. بالای ۹۵ درصد این کار انجام شده مگر این که موانع اجرایی وجود داشته باشد
معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ضمن اشاره به برنامه ریزی برای جمع آوری تمامی بخاری های نفتی از مدارس، اظهار داشت: در مناطقی که شبکه گاز (شهری و روستایی) وجود دارد به سرعت استانداردسازی وسایل گرمایشی مدرسه و کلاس های درس با نصب سامانه های مرکزی(شوفاژ و پکیج) صورت می گیرد.
به گفته وی، تابحال طرح استانداردسازی وسایل گرمایشی در ۹۵ درصد مناطق شهری و روستایی بهره مند از شبکه گاز اجرا شده و در مابقی مناطق به علت مشکلات زیرساختی، اجرایی نشده است.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی ما برای گرمایش مدارس بگونه ای است که این کار را در تابستان انجام دهیم که در فصل سرما و با بازگشایی مدارس، شرایط مناسب برای حضور دانش آموزان در کلاس درس فراهم باشد.
به گفته وی، مبحث استانداردسازی وسایل سرمایشی کلاس های درس هم همه ساله از اواسط فروردین شروع می شود.
استانداردسازی وسایل گرمایشی هفت هزار کلاس درس تا پایان سال
به گفته عبداللهی، این هفت هزار کلاس درس با نصب سامانه های حرارت مرکزی مانند شوفاژ و یا پکیج، علاوه بر حذف وسایل غیراستاندارد و خطرناک برای حضور دانش آموزان از گرما و دمای مطلوب در فصل سرما برخوردار می شود، البته این شیوه در مناطق دارای شبکه گاز (گاز شهری و روستایی) قابل اجراست.
وی با تکیه بر این که دیگر در کلاس های درس از بخاری با شعله مستقیم(گازی و نفتی) استفاده نمی گردد، اضافه کرد: مطابق مقررات ملی ساختمان، بخاری با شعله مستقیم(گازی و نفتی) نباید در کلاس درس استفاده گردد و بنابراین سازمان نوسازی مدارس در حال جمع آوری بخاری های گازی کلاس های درس با هدف استانداردسازی و تأمین ایمنی دانش آموزان است.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: بخش اصلی اجرای این طرح امسال متمرکز بر استانهای کرمان، اصفهان، خراسان رضوی و فارس است.
جمع آوری بیشتر از ۹۵ درصد بخاری های نفتی مدارس
وی در رابطه با جمع آوری بخاری های نفتی از کلاس های درس هم اظهار داشت: جمع آوری بخاری های نفتی، هدف اصلی است و در مناطق دارای شبکه گاز، به سرعت کار استانداردسازی اجرا می شود و تابحال بیشتر از ۹۵ درصد بخاری های نفتی از کلاس های درس و مدارس کشور حذف گردیده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: در قانون بودجه ظرفیت هایی برای تأمین اعتبار موردنیاز ایجاد و توسعه شبکه آب، برق و گاز مدارس(تا ورودی مداس) پیشبینی شده و ایجاد شبکه(لوله کشی داخلی) برعهده وزارت آموزش و پرورش است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵