۸۵۰ مدرسه در رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت شرکت کردند
به گزارش کنکوری، قائم مقام سازمان مدارس صدرا ضمن اشاره به این که ۸۵۰ مدرسه دخترانه و پسرانه از سراسر کشور در دوره های مختلف تحصیلی در رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت شرکت کردند، اظهار داشت: این رزمایش با هدف تقویت نقش مدارس بعنوان کانون های اجتماعی و تربیتی و ارتقاء آگاهی دانش آموزان و تشویق آنها به فعالیت در این حوزه ها برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، حجت الاسلام محمدحامد مبینی روز یکشنبه در نشست خبری گام دوم رزمایش ملی با عنوان سفارتخانه مقاومت اظهار داشت: این رزمایش از مهر سال جاری با شعار هر مدرسه یک سفارتخانه، هر دانش آموز یک سفیر آغاز شد و آذرماه به پایان رسید و در مجموع حدود ۲۲۰ مدرسه ابتدایی، ۳۳۰ مدرسه متوسطه اول و مابقی مدرسه متوسطه دوم در این رویداد شرکت کردند.
وی اضافه کرد: این رزمایش در جهت تحقق اندیشه مقام معظم رهبری بر مبنای این که "مدارس باید سنگر مبارزه باشند" و با حضور معلمان، مدیران مدارس و دانش آموزان برگزار و بر اهمیت کنشگری مدارس بعنوان نهادهای اجتماعی تأکید شد.
حجت الاسلام مبینی یادآورشد: برپایه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدارس باید بعنوان کانون های پیشران محلی عمل کنند و اثرگذاری خویش را در محله ها بالا برند.
وی اظهار داشت: یکی از اصول کلیدی این رزمایش، تشویق دانش آموزان به ایفای نقش فعال در حرکت کلان نظام اسلامی بود، مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر خود با دانش آموزان بر ضرورت شناخت نقش آنها در زمینه مقاومت تاکید کرده اند. بنابراین، این رزمایش فرصتی برای دانش آموزان فراهم نمود تا بعنوان مبلغان جهاد تبیین مقاومت عمل کنند.
قائم مقام سازمان مدارس صدرا با اعلان اینکه مدیران مدارس بعنوان فرماندهان اصلی میدان، مسئولیت هدایت و راهبری کارهای در رابطه با جریان سفارتخانه مقاومت را بر عهده داشتند، گفت: در این راستا، هسته های مقاومت متشکل از پنج دانش آموز انتخاب شدند تا بعنوان سفیران اصلی مقاومت در مدرسه فعالیت کنند.
حجت الاسلام مبینی اضافه کرد: رزمایش ملی سفارتخانه مقاومت شامل مأموریت هایی بود که مدیران مدارس می توانستند بنابر نیازها و شرایط بومی مدرسه خود طراحی نمایند، این مأموریت ها شامل برنامه هایی برای تبیین جریان مقاومت در داخل مدرسه بود که همچون آنها میتوان به صبحگاه های مقاومتی، دیوارهای مقاومت و یادمان های در ارتباط با موضوعات مقاومتی اشاره نمود. وی ادامه داد: این رویداد نشان دهنده عزم جدی آموزش وپرورش برای تبدیل مدارس به سنگرهای مبارزه با استکبار جهانی است؛ جایی که نسل آینده کشور بتواند با آگاهی کامل از ارزش های انقلاب اسلامی و اندیشه های مقاومتی، گام بردارد.
حجت الاسلام مبینی با اشاره به این که نوجوانان باید آینده جهان را خود ترسیم کنند، اظهار داشت: در سفارتخانه مقاومت، بستر موردنیاز برای دانش آموزان فراهم شده تا نقش خویش را در آینده جهان ایفا کنند.
قائم مقام سازمان مدارس صدرا اضافه کرد: امروز ادبیات مقاومت به یک گفتمان جهانی تبدیل گشته و دانشجویان از دانشگاه های آمریکا و کانادا هم ضد استکبار و صهیونیسم به میدان آمده اند.
حجت الاسلام مبینی با اعلان اینکه رویای مقاومت باید دانش آموزان را ترغیب کند تا آینده ای را بسازند که در آن خود نقش آفرین اصلی جبهه مقاومت باشند، از سه مأموریت جدید برای ترویج فرهنگ مقاومت اطلاع داد و اشاره کرد: زنگ مقاومت، برگزاری سنگرهای مقاومت و جمعه های مقاومت عنوان های این سه مأموریت است.
وی در رابطه با زنگ مقاومت هم توضیح داد: این برنامه با همکاری مدیران مدارس برگزار می شود تا دانش آموزان با مفاهیم مقاومت آشنا گردند.
قائم مقام سازمان مدارس صدرا در رابطه با برگزاری سنگرهای مقاومت اظهار داشت: این مأموریت مدارس را به مساجد متصل خواهد نمود تا دانش آموزان بتوانند در این مکانها کارهای کنشگری انجام دهند.
وی همینطور در رابطه با مأموریت جمعه های مقاومت یادآورشد: دانش آموزان در مکان هایی مانند نماز جمعه و بازارها به تبیین جریان مقاومت خواهند پرداخت.
حجت الاسلام مبینی همینطور از طریق اندازی هسته مجازی سفیران مجازی اطلاع داد که بر مبنای فرمایش مقام معظم رهبری ایجاد می شود. این هسته به دنبال ارتباط با دانش آموزان کشورهای دیگر، بخصوص کشورهای مقاومتی است.
وی اشاره کرد: تابحال هزار و ۲۰۰ مدرسه برای بزرگداشت دهه فجر با ادبیات سفارتخانه مقاومت ثبت نام کرده اند و روند ثبت نام همچنان ادامه دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳