مدیر همكاری های بین المللی دانشگاه تاكید كرد

شروع همکاری علمی دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه های عمان با هدف ارائه دستاوردهای علمی اساتید

شروع همکاری علمی دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه های عمان با هدف ارائه دستاوردهای علمی اساتید به گزارش کنکوری، مدیر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به توسعه همکاریهای این دانشگاه با دانشگاه صحار کشور عمان اظهار داشت: در این همکاری بدنبال ایجاد ظرفیت فعال برای همکاری علمی اساتید دانشگاه در دانشگاه های کشور عمان هستیم.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر روح اله باقرزاده اظهار داشت: در امتداد گسترش همکاریهای بین المللی، ۱۲ کارگروه منطقه ای و بین المللی را شناسایی کردیم و از سه ماه قبل این کارگروه ها تشکیل شده است. یکی از مهم ترین شرح خدمات این کارگروه ها همفکری و شناسایی و تسهیل در امور همکاری علمی با کشورهای تخصصی این کارگروه هاست.
وی با اعلان اینکه در این کارگروه های همفکری و مشورتی، بالاتر از ۴۰ عضو هیأت علمی دانشگاه حضور دارند، اظهار داشت: یکی از این کارگروه ها، کارگروه عمان- قطر-امارات به دبیری دکتر احمد افشار است.
باقرزاده همین طور اشاره کرد: همکاری علمی در سه ماه گذشته میان دانشکده مهندسی پلیمر با شرکت های بخش خصوصی داخل و خارج با دانشگاه صحار عمان آغاز شد. یکی از زمینه های همکاری به وجود آمده با دانشگاه صحار (Sohar (University به همت رئیس و همکاران دانشکده منجر به توسعه همکاریهای علمی میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه صحار در حوزه مهندسی پلیمر و پلاستیک ها شد.
مدیر کل امور بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: همزمانی این همکاری ها و ایجاد این کارگروه ها، منجر به برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه صحار عمان شد که با هماهنگی سفارت ایران انجام شد.
وی گسترش و تعمیق همکاریهای علمی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و صحار را یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و تصریح کرد: شرکت ما در این نمایشگاه منجر به عقد قراردادی با هدف ایجاد و راه اندازی دو مرکز انتقال تکنولوژی در عرصه پلیمر، مواد و متالورژی شد.
باقرزاده اظهار داشت: یکی از دستاوردهای این تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه در قالب برنامه استاد همکار شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی اضافه کرد: علاوه بر آن در پی ایجاد پنجره واحد صادرات محصولات دانش بنیان اساتیدی که در قالب شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور به تولید رسانده اند، هستیم. بوسیله این پنجره واحد می توانیم این محصولات را در بستری مناسب به بازارهای بین المللی صادر نماییم.




منبع:

1403/11/08
10:18:11
5.0 / 5
295
تگهای خبر: استاد , تكنولوژی , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور

کنکوری، همراه همیشگی تو تا قله موفقیت! کنکور رو قورت بده و به دانشگاه دلخواهت برس