رییس دانشگاه صنعتی امیركبیر:

قانون مترقی تولید دانش بنیان بستر خوبی برای همکاری مراکز علمی و صنایع ایجاد کرده است

قانون مترقی تولید دانش بنیان بستر خوبی برای همکاری مراکز علمی و صنایع ایجاد کرده است به گزارش کنکوری، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ورود این دانشگاه برای تولید محصولات جدید پتروشیمی در کشور اطلاع داد و اظهار داشت: تلاش می نماییم در آینده محصولاتی در صنعت پتروشیمی تولید شود تا صادرات آن بتواند ثروت های جدیدی را برای کشور ایجاد نماید.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رهایی در مراسم افتتاحیه «کلینیک صنعت» که در دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه برگزار گردید، صنعت پتروشیمی را بزرگترین صنعت کشور دانست و اظهار داشت: به صورتی این صنعت برای کشور ثروت آفرین است و از این جنبه نیتی که از سالهای قبل مطرح می شد تا ما بجای خام فروشی به سوی تولید محصول حرکت نماییم به واقعیت پیوسته است. ضمن این که این هدف گذاری سبب خواهد شد تا محصول فراوری شده و آماده برای کسب ثروت و بازگشت سرمایه بیشتر در صنعت پتروشیمی تجلی پیدا کند.
رهایی اشاره کرد: برای ما ایرانیها افتخار آفرین است که شرکت زاگرس بزرگترین تولید کننده متمرکز متانول در دنیا باشد و این محصول را تولید نماید. به طوریکه امروز بعد از تولید محصول به فکر مشتقات و محصولات جدید باشد تا از این ذخیره بزرگی که شکل می گیرد محصولات جدیدی را تولید و از آن برای رفع نیازهای مردم کشور همین طور کسب ثروت های جدید بهره ببرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: ما قانون بسیار مترقی و خوبی با عنوان قانون تولید دانش بنیان داریم که این قانون بستر خوبی را برای همکاری بین دانشگاه ها، مراکز علمی و صنایع مختلف کشور به وجود آورده است تا برمبنای آن بتوانیم علاوه بر رفع کمبودها و محدودیت های مراکز علمی، یک سری مسائل و مشکلات صنایع را با ارائه یک سری راهکارهای علمی برطرف نماییم.
دکتر رهایی اشاره کرد: تصور من این است که افتتاح این اتاق نوآوری(کلینیک صنعت) مانند یک حلقه زنجیره پیوسته بین شرکت پتروشیمی زاگرس و دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. چونکه این دانشکده یکی از قدیمی ترین و با پتانسیل ترین دانشکده های شیمی در سطح کشور شمرده می شود به طوریکه ما هم در گذشته شاهد حضور اساتید بزرگ در دانشکده بودیم و هم امروز اساتیدی با پتانسیل و بزرگی را داریم که می توانند روند کارهای صنعتی و پروژه های منجر به محصول را هدایت کنند.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: امیدواریم زحماتی که جهت راه اندازی کلینیک صنعت در دانشکده مهندسی شیمی کشیده شده است بتواند شروع جدیدی برای همکاریهای بین دانشگاه و صنعت باشد تا در آینده بتوانیم در قالب این همکاری ها تلاشی که در گذشته انجام شده و زمینه ای که برای تولید متانول به وجود آمده است را با یک سری مطالعات تکمیلی و جدید برای روند محصولات جدید دنبال نماییم و نزدیکی بین صنعت پتروشیمی و دانشگاه بتواند الگویی نمونه برای توسعه کارهای صنعتی مطرح شود. به طوریکه در ماهها و سال های آتی شاهد تولید محصولات جدیدی از همکاری بین باشیم.




منبع:

1403/11/07
12:43:01
5.0 / 5
274
تگهای خبر: استاد , تولید , دانشكده , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان کنکوری در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کنکوری
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور

کنکوری، همراه همیشگی تو تا قله موفقیت! کنکور رو قورت بده و به دانشگاه دلخواهت برس