متخصص ارتودنسی غرب تهران

متخصص ارتودنسی غرب تهران انتخاب هر یک از این روش های درمانی و اجرای آن در افراد مختلف به شکل های متفاوتی انجام می شود که در هر حالت نتیجه نهایی درمان به تخصص و مهارت پزشک معالج بستگی دارد.


متخصص ایمپلنت و متخصص ارتودنسی در تهران

ایمپلنت و ارتودنسی از جمله روش های درمانی هستند که در حوزه جراحی های دندانی، اصلاح وضعیت دندان ها و بهبود زیبایی لبخند به کار برده می شوند؛ اما اینکه از کدام روش چه زمانی و برای چه بیمارانی می توان استفاده کرد، قطعا به آناتومی دندان های بیمار و تخصص و مهارت پزشک معالج بستگی دارد.

در برخی مواقع وضعیت دندان ها به شکلی است که پزشک معالج توصیه می کند از جراحی های فک و صورت برای اصلاح وضعیت دندان ها استفاده کنید که البته انجام چنین جراحی ها و روش های درمانی ریسک فراوانی را برای سلامتی فرد به دنبال دارد؛ اما در برخی مواقع نیز پزشک معالج بر حسب تجارب قبلی و تخصص و مهارتی که در حوزه اجرای ایمپلنت های دندانی و روش های درمانی ارتودنسی دارد، به بیمار پیشنهاد می کند از جراحی های طاقت فرسا و پر ریسک اجتناب کرده و از روش های ساده تر و در عین حال موفقیت آمیز ارتودنسی و پروتزهای دندانی برای بهبود وضعیت دندان های خود استفاده کند.

بنابراین انتخاب هر یک از این روش های درمانی به نظر متخصص و پزشک معالج شما بستگی دارد، بدین ترتیب اگر انتخاب درستی در زمان مراجعه به دندانپزشک داشته باشید، قطعا نتایج بهتری را در این زمینه خواهید داشت.

مجله اطلاعاتی و سایت معتبر Dabi.ir لیست جامعی از پزشکان و متخصصین شهر تهران فراهم آورده است که از جمله مزیت های مهم این لیست ارائه اطلاعات کامل متخصص ارتودنسی و متخصص ایمپلنت در شهر تهران می باشد. بدین ترتیب اگر به دنبال متخصص ارتودنسی در تهران یا متخصص ایمپلنت در این شهر هستید، می توانید به سایت دابی مراجعه کرده و ضمن جستجوی متخصصین حاضر در شهر تهران به اطلاعات تماس پزشکان نیز دسترسی یابید.

 

انواع روش های اجرای ایمپلنت

 همانطور که می دانید ایمپلنت های دندانی تجهیزات پزشکی نوینی هستند که عموما به عنوان یک روش ایده آل و کاربردی در جایگزینی دندان های آسیب دیده و از بین رفته کاربرد دارند. در این روش عموما یک واحد مجزا جایگزین دندان از بین رفته می شود، به طوری که اصطلاحا به این روش درمانی "جایگزینی دندان" نیز می گویند.

ایمپلنت دندانی از بخش های متفاوتی تشکیل شده است؛ اما غالبا این تجهیز پزشکی را به سه بخش کلی تقسیم بندی می کنند که شامل پایه فلزی ایمپلنت، تاج دندانی و اباتمنت می شود. اجرای پروتزهای دندانی بدین صورت است که پایه فلزی داخل استخوان فک کاشته شده و پس از ترمیم بافت لثه اباتمنت و روکش دندانی روی پایه فلزی قرار می گیرد؛ اما این فرایند به همین سادگی انجام نمی شود و با توجه به آناتومی دندان های فرد بیمار از روش های متفاوتی در زمینه کاشت پروتزهای دندانی استفاده می کنند که به طور کلی در این خصوص با دو روش مواجه هستیم:

ایمپلنت دندانی دو مرحله ای:

در این روش فرایند کاشت پروتز دندانی بدین صورت است که ابتدا سوراخی در استخوان فک ایجاد می شود تا پایه فلزی داخل استخوان فک جایگذاری گردد. در این حالت پایه فلزی کاملا داخل استخوان فک قرار گرفته و پس از انجام فرایند کاشت با زدن بخیه بافت لثه پوشیده می شود، به طوری که پس از چند ماه بافت لثه کاملا سطح ایمپلنت را می پوشاند، لذا در مرحله دوم که باید اباتمنت و تاج دندان روی پایه فلزی سوار شود، لازم است بخشی از لثه برداشته شود تا امکان اتصال اباتمنت به پایه فلزی فراهم گردد.

با این تفاسیر فرایند کاشت پروتز دندانی در دو مرحله انجام می شود، مرحله اول کاشت پایه فلزی و مرحله دوم برداشتن بافت لثه و اتصال اباتمنت به پایه را شامل می شود. در این روش عموما از ایمپلنت های فرو رونده برای اجرای فرایند کاشت پروتزهای دندانی استفاده می گردد.

 

ایمپلنت دندانی تک مرحله ای:

در این روش درمانی غالبا از ایمپلنت های پایه بلند برای اجرای پروتزهای دندانی استفاده می کنند. در این حالت پایه فلزی با یک عمل جراحی ساده درون استخوان فک جایگذاری می شود و با توجه به آنکه پایه ایمپلنت بلند می باشد، سر ایمپلنت هم سطح بافت لثه قرار می گیرد. بنابراین پس از اجرای فرایند بخیه لثه، پایه فلزی به خوبی در سطح لثه قابل مشاهده است و این یعنی پس از چند ماه با بهبودی و ترمیم بافت لثه به سادگی می توان اباتمنت و روکش موقت را به پایه فلزی متصل کرد و فرایند کاشت پروتز دندانی را به اتمام رساند.

بنابراین تمامی فرایند کاشت پروتز دندانی در یک مرحله انجام می شود و دیگر نیازی به اجرای جراحی های ثانویه نیست. همچنین لازم به ذکر است در این روش از ایمپلنت های ساب پریواستیل که ارتفاع بلندتری نسبت به سایر مدل ها دارند، استفاده می کنند.

 

انواع ارتودنسی

ارتودنسی یکی از روش های درمانی است که در زمینه اصلاح وضعیت دندان ها، موازی سازی، یکدست نمودن و در نهایت تنظیم فاصله دندان ها از یکدیگر استفاده می شود. در این روش درمانی معمولا با توجه به وضعیت بیمار و آناتومی دندان ها از براکت های مختلفی استفاده می شود، حتی در برخی مواقع ممکن است متخصص ارتودنسی پیشنهاد دهد که بیمار از این روش درمانی در کنار سایر روش ها از جمله اجرا و کاشت پروتزهای دندانی نیز استفاده کند تا نتیجه نهایی موفقیت آمیزتر باشد؛ اما به طور کل انتخاب روش درمانی و چگونگی استفاده از براکت ها به تخصص و مهارت پزشک معالج بستگی دارد.

با این تفاسیر لازم است پیش از انتخاب متخصص ارتودنسی نسبت به سوابق قبلی و تجربیات پزشک مورد نظر خود تحقیقاتی انجام دهید. با مراجعه به وب سایت معتبر Dabi.ir می توانید به لیست جامعی از متخصص ارتودنسی غرب تهران و متخصص ارتودنسی شمال تهران دسترسی پیدا کنید. بنابراین اگر در شهر تهران سکونت دارید، می توانید به سایت دابی مراجعه کرده و به اطلاعات مورد نظر خود در خصوص انتخاب متخصص ارتودنسی یا متخصص ایمپلنت در تهران دسترسی پیدا کنید.

با توجه به اجرای این فرایند درمانی روی بیماران مختلف به طوری کلی انواع ارتودنسی را می توان در سه مورد دسته بندی کرد:

 

  • ارتودنسی شفاف یا نامرئی

بزرگسالانی که مجبور به استفاده از ارتودنسی هستند، اغلب به دلیل موقعیت اجتماعی خود تمایلی ندارند که براکت های دندانی آن ها مشخص باشد، از این رو استفاده از براکت های شفاف و نامرئی که همرنگ دندان ها می باشند، بیشتر در چنین بیمارانی استفاده می گردد. از دیگر مزایا این مدل نیز می توان به متحرک بودن براکت ها اشاره کرد، یعنی شما می توانید در زمان های مختلف از جمله نظافت دندان ها به راحتی پلاک های دندانی خود را از دهان خارج کرده و پس از مسواک کردن دندان ها مجددا پلاک ها در جای خود قرار دهید.

  • مینی اسکرو

در برخی مواقع لازم است یک یا چند دندان در دهان جا به جا شوند تا فاصله گذاری دندان ها به درستی انجام شود. در این حالت استفاده از مینی اسکرو برای جا به جایی تعداد محدودی از دندان ها استفاده می شود.

  • ارتودنسی دیمون

یکی از سریع ترین روش ها در اصلاح وضعیت دندان ها استفاده از روش دیمون است. در این مدل براکت ها به صورت خودکار باز و بسته می شوند و شما حتی می توانید از براکت های شفاف نیز در اجرای ارتودنسی استفاده کنید؛ اما آنچه اهمیت استفاده از این روش را افزایش می دهد، تاثیر فوق العاده آن است که به شدت روی سرعت حرکت دندان ها موثر است.

 

1400/08/13
14:18:53
5.0 / 5
882
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور