رئیس دانشگاه تهران در نشستی با رئیس سنت پترزبورگ؛

تشكیل كمیته مشترك آموزش مجازی از نیازهای لازم است

تشكیل كمیته مشترك آموزش مجازی از نیازهای لازم است به گزارش کنکوری رئیس دانشگاه تهران، در نشست مشترک رؤسای دانشگاه های تهران و سنت پترزبورگ اظهار نمود: دانشگاه تهران، گسترده ترین شکل آموزش مجازی را به صورت کمی و کیفی برگزار می نماید. هم اکنون تشکیل کمیته مشترک آموزش مجازی از نیازهای لازم است تا بر این اساس، برای دوره های منجر به مدرک و بدون مدرک در صحنه بین المللی بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، در ابتدای این جلسه مشترک که به صورت مجازی برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن ابراز خشنودی از برگزاری نشست اظهار داشت: حضور دکتر نیکلای میخالویچ کروباچف، رئیس دانشگاه سنت پترزبورگ برای ما مغتنم است و البته تمایل داشتیم تا این جلسه به صورت حضوری برگزار می شد. بعد از بازدید هیأت دانشگاه تهران از دانشگاه سنت پترزبورگ، همکاریهای مشترک دو دانشگاه شکل گرفته است و من در این فرصت، موفقیت های اخیر دانشگاه سنت پترزبورگ را تبریک می گویم.
وی با اعلان اینکه یکی دیگر از برنامه های پیشنهادی شروع فعالیت شهر دانش دانشگاه تهران خواهد بود، اشاره کرد: ۳۲ هکتار فضا به شهر دانش دانشگاه تهران اختصاص داده شده است. باتوجه به اهمیت توسعه همکاریهای نوآوری و فناوری، دانشگاه سنت پترزبورگ نیز می تواند دفتری را در شهر دانش داشته باشد. حضور دانشگاه تهران در حوزه بین الملل و روابط دوجانبه با روسیه برای ما اهمیت بسیاری دارد.
در ادامه این جلسه دکتر نیکلای میخالویچ کروباچف، رئیس دانشگاه سنت پترزبورگ اشاره کرد: کشور روسیه و ایران از نظر موضوع بحران کرونا شرایط شبیه به هم را دارند. دانشگاه سنت پترزبورگ، امسال بالاترین میزان شرکت کنندگان در کنکور را داشته است. زمانی که موضوع همکاری در زمینه آموزش مجازی را مطرح کردم، فکر نمی کردم آموزش مجازی اهمیت امروز را پیدا کند.
وی ادامه داد: با کمک آموزش مجازی توانسته ایم خیلی از مشکلات را در ترم تحصیلی حل نماییم. مجتمع دانشگاه ما در چین مقرر است فعالیت کند و سه استاد این دانشگاه، بالاترین میزان استناد به مقالات را داشته اند. همین طور دانشگاه سنت پترزبورگ، عضو شورای بین الملل آموزش آنلاین شده و خیلی خوب خواهد بود تا دانشگاه تهران نیز در این خصوص به ما ملحق شود، در این برنامه کشورهای مختلف همچون چین شرکت دارند.
دکتر مهدی سنایی، مشاور رئیس دانشگاه تهران در امور بین الملل و دبیر اجلاس دانشگاه های برتر ایران و روسیه نیز عنوان کرد: یقین دارم همکاریهای مشترک بین دو دانشگاه گسترش پیدا خواهدنمود. روابط موجود شکل گرفته و امکانات فضای مجازی این فرصت را برای پایداری همکاری ها فراهم ساخته است. طرحی را در زمینه تدوین دانشنامه به رئیس دانشگاه ارائه کرده ام که در این خصوص با دانشگاه سنت پترزبورگ همکاری خواهیم داشت. امیدوارم سال ۲۰۲۱ سال نهادینه کردن همکاریهای دو دانشگاه باشد.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر محمدحسین صراف زاده، معاون بین الملل دانشگاه تهران، ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: از دکتر قهرمانی، معاون سابق بین الملل دانشگاه، جهت فعال کردن این همکاری ها و همین طور از رئیس دانشگاه سنت پترزبورگ و نیز معاون بین الملل آن دانشگاه تشکر می کنم. توافق نامه های موجود بسیار عملیاتی نوشته شده اند. با توجه به این که هیأت دانشگاه سنت پترزبورگ در روزهای تعطیل این جلسه را برگزار می کنند، اینگونه استنباط می شود که اهمیت خاصی برای همکاری با دانشگاه تهران قائل اند. باید گفت یکی دیگر از توافقات پشتیبانی از پروژه مشترک بین استادان دو دانشگاه در رشته های پیشنهادی همچون بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، نفت و گاز و فناوری اطلاعات است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، عضویت دانشگاه تهران در شورای بین المللی آموزش مجازی، تشکیل کمیته پیگیری همکاریهای دو دانشگاه در زمینه آموزش مجازی، موضوع صندوق پشتیبانی از پژوهش های مشترک دو دانشگاه، پیگیری زمان مناسب جهت نصب و رونمایی مجسمه مندلیف و دهخدا در دو دانشگاه، پیگیری افتتاح دفتر دانشگاه سنت پترزبورگ در طرح شهر دانش دانشگاه تهران و تاکید بر تداوم همکاریهای گذشته همچون موارد مطروحه در این جلسه مشترک بود.




منبع:

1399/10/13
13:34:10
0.0 / 5
1077
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , استاد , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور