رئیس حوزه ریاست مجلس:

رویكرد مجلس یازدهم استفاده حداكثری از ظرفیت نخبگان برای حل مشكلات كشور است

رویكرد مجلس یازدهم استفاده حداكثری از ظرفیت نخبگان برای حل مشكلات كشور است مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس، با اشاره به اینكه رویكرد مجلس یازدهم استفاده حداكثری از ظرفیت نخبگان برای حل مسائل و مشكلات اصلی كشور است، تصریح كرد كه گروه های مرجع و نخبگان می توانند مسائل مجلس را حلاجی كنند و برای حل آنها، ایده های اجرایی تحول آفرین عرضه كنند.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، بابک نگاهداری در جمع روسای دانشگاه ها و مدیران باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه مجلس یازدهم برای رسیدن به جایگاه حقیقی و مورد انتظارش به دنبال ایجاد تحولی در سطح خود و اداره کشور است، اظهار داشت: مجلس برای ایجاد این تحول چهار رویکرد مردمی سازی، شفاف سازی، کارآمدسازی و هوشمندسازی را سرلوحه خود قرار داده و مبتنی بر این رویکردها، کشف راهکارها و راهکارهای نوین و ایده های خلاقانه، نوآورانه و عملیاتی برای رفع مشکلات اصلی مردم و کشور و ایده هایی برای نقش آفرینی در حکمرانی نوین بخصوص در عرصه های تقنینی و نظارتی را مبنای برنامه های خود قرار داده است.
وی افزود: مجلس یازدهم اعتقاد دارد ظرفیت های اندیشه ای و فکری ارزشمندی در دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی، اندیشکده ها و گروه های مرجع و نخبگانی همچون باشگاه پژوهشگران جوان نهفته است که می توانند مسائل مجلس را حلاجی کنند و برای حل آنها، ایده های اجرایی تحول آفرین عرضه کنند.
نگاهداری خاطرنشان کرد: جشنواره شهید مدرس در بخش مردمی خود به دنبال ایجاد بستری برای تعامل با گروه های مرجع و نخبگان است و ما در این جشنواره که مزین به نام عالم، فقیه، دولتمرد و تحول خواه، شهید سید حسن مدرس است، به دنبال ایجاد بستر و فضایی برای رسیدن طرف تقاضا و علم به یکدیگر در عرصه حاکمیت و مجلس هستیم تا دغدغه های کلان ملی در جامعه نخبگان به بحث گذاشته شود و یک گفتمان سازی مشترک در سطح نخبگان ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال افزایش سطح شناخت مجلس و نمایندگان محترم از جایگاه خود و مجلس، در راه تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم. این ارتقاء دیدگاه، با کمک جامعه دانشگاهی هموارتر شده و بهتر رقم خواهد خورد، ازاین رو با این توضیحات ما برای سال جاری در اولین جشنواره شهید مدرس به دنبال جامعه هدف نخبگان آمده و از همه گروه های فکری و علمی می خواهیم در این رویداد ملی به ما کمک کنند. ضمن اینکه از دیدگاه ما، ۱۰ آذرماه و روز مجلس، یک نقطه آغاز است و مقرر است ان شاءالله این همکاری و تعاملات استمرار داشته باشد.
نگاهداری تصریح کرد: ما برای مسائل مهم دیگری هم باید تعامل داشته باشیم و لازم است به کمک شما عزیزان، ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و اندیشکده ها را به کمک حل مسائل اصلی کشور و مردم بیاوریم تا ایده هایی که طرح های مجلس را غنا ببخشد و نظارت را هوشمندتر و شفاف تر از گذشته کند. اثربخشی قوانین را به نقد و بررسی کارشناسی گذاشته و با طرح مسائل جدید، پیشرفت را برای امروز و آینده کشور رقم بزند، عرضه شود.
مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امیدوارم پس از یک همکاری جدی و صمیمانه در جشنواره شهید مدرس، بتوانیم شاهد حضور بیشتر نخبگان در برنامه هفتم توسعه و سایر برنامه های مشابه آن باشیم.




منبع:

1399/08/13
12:37:33
5.0 / 5
1503
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور