دكتر نیلی:

ایجاد كسب وكار با دانش عجین شده

ایجاد كسب وكار با دانش عجین شده به گزارش كنكوری رئیس دانشگاه تهران با اعلان اینكه این دانشگاه به دنبال شناسایی نیازهای قابل پیش بینی مبتنی بر اطلاعات و آمار برای تربیت دانشجو است، اظهار داشت: مقرر است دانشجو در 30 سال آینده این نیازهای كشور را برطرف كند.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر محمود نیلی احمد آبادی بامداد امروز یکشنبه، اول تیر در مراسم امضای یادداشت تفاهم چند جانبه میان بنیاد ملی توسعه فناوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلان اینکه دانشگاه برای آینده فکر می کند و مقرر است محصول آینده را تربیت کند و به جامعه تحویل دهد، اظهار نمود: مایه خرسندی است که بنیاد ملی توسعه فناوری توانسته چندین دستگاه از قبیل وزارتخانه مهم کشور، جهاد دانشگاهی، و... را در کنار هم گرد آورد که به مانند نت ورکی بزرگ به وجود آورده که ما را سریعتر به مرحله استراتژی، سیاستها و راهبردها وصل می کند که امروز ما بشدت به آن نیاز داریم.
وی با اعلان اینکه امروز باید نیازهای ۲۰ سال آینده جامعه را شناسایی نماییم، اظهار داشت: در طرح جیکو دانشجو نسبت به کشور و سازمانش احساس تعلقی دارد و بعد از طی دوران تحصیلات دانشگاهی هیچ گاه فراموش نمی کند که کشورش چگونه ساخته شد.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر لزوم مشارکت دانشجو به اشکال مختلف در ساخت جامعه، اضافه کرد: دانشگاه تهران از فعالترین دانشگاه های کشور از نظر فعالیت دانشجویی در حوزه های هنری، ادبی، اجتماعی و سیاسی است و شاید بخش های دیگر اجتماعی بمراتب فعالتر از حوزه سیاسی است.
نیلی، آموزش را از راه های آشنایی دانشجو با جامعه برشمرد و اضافه کرد: کار دانشجویی تخصصی از دیگر شیوه ها برای آشنایی دانشجو با جامعه است. دانشگاه تهران هم همیشه کوشیده تا دانشجویان نیازمند کار برای کسب درآمد را شناسایی و بعنوان دانشجوی تخصصی در حوزه تخصصی مشغول فعالیت کند تا ضمن آنکه سابقه کار برای وی دانشجو محسوب شود، درآمد و مشارکت هم داشته باشد.
وی با اعلان اینکه الان شرکتهای مختلفی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر هستند، اشاره کرد: دانشگاه با سرمایه گذاری بر روی دانشجو وی را وارد بازار کسب و کار می کند و دانشجو ضمن آموزش صاحب درآمد می شود، بدین سبب با مشارکت بیشتر دانشجو و همکاری گسترده تر، کمتر شاهد مشکلات اقتصادی و کسب و کار خواهیم بود.
رئیس دانشگاه تهران با اعلان اینکه الان ایجاد کسب و کار با دانش عجین شده است، اظهار داشت: امید می رود این وضعیت خوشایند آثار مثبتی را در جامعه ایجاد کند، در امتداد این اتفاق می توان از ظرفیتهای فوق العاده استفاده و خیلی از چالش ها را برطرف کرد.
دکتر نیلی با اشاره به نقش ملی و بین المللی دانشگاه، افزود: دانشگاه تهران در امتداد رسالت خود دانشکده کارآفرینی ایجاد کرد و آموزش و افزایش مهارت دانشجو و آشنایی وی با جامعه را از مسئولیتهای اجتماعی خود می داند.
وی با اعلان اینکه باید در دانشگاه بستری فراهم گردد تا دانشجو مهارتهای لازم را کسب کند، اشاره کرد: ما معتقدیم هر مشکلی در جامعه چاره ای علمی دارد و این وظیفه دانشگاه است که این چاره را پیدا کند.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به زیر ساختهای مناسب در این دانشگاه در ادامه سرمایه اصلی را اساتید، دانشجویان و کارکنان برشمرد و اضافه کرد: باید بر روی دانش نرم، سخت افزاری و.. سرمایه گذاری کرد تا بتوان به وظیفه خود که همان کمک به توسعه پایدار و خلق ارزشهاست، عمل کرد.
دکتر نیلی با اعتقاد به اینکه تبدیل دانش به کسب و کار بزرگترین سرمایه و درآمدی بیش از نفت را برای کشور دارد، اشاره کرد: بدین ترتیب دیگر کشورها به ما نیازمند می شوند.
در ادامه این مراسم دکتر هاشمی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات با اعلان اینکه کرونا نشان داد که زیر ساختهای فناوری کشور نقش بی بدیلی را بازی می کند، اضافه کرد: در روزهای کرونایی ترافیک شبکه ارتباطی کشور بیش از ۲ برابر شد اما با همه مشکلات اهتمام شد با همراهی دوستان حاکمیت و بخش خصوصی ارتباطات در حد امکان پایدار بماند.
وی مهم ترین کار کرد این تفاهم نامه را افزایش هم افزایی و همدلی دانست و اظهار داشت: این هم افزایی و همدلی موجب پیشرفت در امور می شود.
دکتر هاشمی تکنولوژی نوین و تحول آفرینی را از موضوعات مهم دنیای امروز برشمرد و اضافه کرد: این مساله خیلی از کسب و کارها را متأثر کرده است.
وی با اعلان اینکه برمبنای نتایج موسسه مطالعات راهبردی در دنیا حجم اقتصادی هوش مصنوعی ۵۰۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۳۰ خواهد بود، اظهار داشت: پس باید به موضوع هوش مصنوعی توجه بیشتری کرد.
دکتر هاشمی اضافه کرد: حاکمیت دیتاها از موانع انقلاب صنعتی چهارم است، بحث بعدی زیرساختهای پردازشی است که وزارت ارتباطات به آن توجه داشته و ابر کانتینرها با محوریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال توسعه هستندو موضوع بعدی توجه به نیروی انسانی است و باید در کشور فکر افزارها شرایط بهتری پیدا کنند که در کنار هم می توانند اتفاق خوبی را رقم بزنند.
دکتر منصوی، معاون کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در این مراسم با اعلان اینکه در دوره کنونی و در انقلاب صنعتی چهارم نوع مواجهه مردم با مسایل و دولتها متحول شده است، اضافه کرد: در انقلاب صنعتی چهارم بازیگران اصلی پلت فرم ها هستند.
وی با اعلان اینکه در کشورهای آلمان و اتریش پلت فرم های ملی طراحی شده است، افزود: ما هنوز در سطح ملی وارد نشده ایم اما کارهای این چنینی کمک می نماید تا پلت فرم های ملی شکل بگیرد.
معاون کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلان اینکه ما نظیر دیگر کشورها در تامین نیروی انسانی متخصص در انقلاب صنعتی چهارم با مشکل مواجه هستیم، اظهار داشت: در این خصوص صرف آموزش رسمی و کلاسیک پاسخگو نیست، بلکه نیازمندیم بستری فراهم گردد تا ضمن آموزش نظریه و عملی به موضوعات یادگیری عمق بخشیده شود.




منبع:

1399/04/01
00:40:24
5.0 / 5
2787
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور