اعلام تمهیدات وزارت بهداشت برای بازگشایی دانشگاه ها
به گزارش كنكوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با ابلاغ دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی، الزامات فعالیت دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی را از ۱۷ خرداد اعلام نمود.
به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، در پی اعلام بازگشایی دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور از ۱۷ خرداد از جانب ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت بهداشت دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را اعلام نمود و بر این اساس دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی به مجموعه تدابیر و اقداماتی اطلاق می شود که منجر به رعایت فاصله ایمن، کاهش تماس افراد و انتقال بیماری می شود که برای این امر تمامی افراد شامل اساتید، دانشجویان و پرسنل باید در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت (salamat.gov.ir) ثبت نام نموده و در صورتیکه علایم بیماری را نداشتند فرم مربوط را پرینت گرفته و بعد از امضا فرم را به مدیر آموزش یا مسئول دانشکده تحویل دهند.
برپایه این ابلاغیه، انجام کلیه فعالیتهای ورزشی و جانبی تا اطلاع ثانوی در دانشگاه ها ممنوع می باشد و حتی الامکان مواجهه چهره به چهره افراد کاهش پیدا کند و تلاش شود از تلفن، شبکه های اجتماعی و ویدئوکنفرانس برای برگزاری جلسات حتی برای کارکنانی که در یک ساختمان هستند استفاده گردد. همینطور در صورتیکه مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشد باید فاصله یک تا دو متر و حداقل زمان ممکن رعایت شود. ضمن اینکه استفاده از سیستم تهویه و باز گذاشتن پنجره ها ضروریست.
وزارت بهداشت همینطور در ابلاغیه خود تاکید کرده است که از تماس افراد با یکدیگر مانند دست دادن و روبوسی اجتناب شود و از تجمع افراد در محوطه لابی، آبدارخانه، اتاق کپی و اتاق کامپیوتر دوری شود.
برپایه این دستورالعمل، در صورت استفاده از سرویس ایاب و ذهاب رعایت فاصله یک تا دو متری در موقع نشستن در سرویس ضروریست (حداکثر سه نفر در یک خودرو سواری متشکل از یک نفر راننده و دو نفر مسافر در صندلی عقب) همینطور فاصله بین میز و صندلی کلاس های درس یک تا دو متر باشد و ضروریست کلیه کلاس های فوق برنامه شامل پخش فیلم، تئاتر، مسابقات ورزشی تعلیق شود.
براساس تاکید وزارت بهداشت حداکثر زمان حضور در یک کلاس درس باید به یک ساعت کاهش پیدا کند و ضروریست که تمامی جلسات غیرضروری هم حذف و یا به صورت آنلاین برگزار شوند.
همینطور جلساتی نظیر جلسات دفاع از رساله هم آنلاین و با حضور حداقل افراد و با رعایت کامل پروتکل ها و مسائل بهداشتی برگزار گردد.
در این دستورالعمل تاکید شده است به منظور پیشگیری از تجمع در سلف سرویس ضروریست مدت زمان سرو نهار به دو برابر افزایش یابد. همینطور سرو غذا در محل سرویس با رعایت فاصله یک تا دو متر صورت گیرد و همینطور فاصله افراد در هنگام دریافت غذا یک تا دو متر باشد.
در صورتیکه رعایت شرایط فوق الذکر به هر علتی مقدور نباشد باید از سایر روش های آموزش همچون برگزاری کلاس ها به صورت مجازی استفاده گردد و در صورت امکان دوره های کارآموزی و کارورزی و دستیاری به محل زندگی دانشجو منتقل شود تا از بار خوابگاهی کاسته شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب