تشریح روند برگزاری كلاس های آموزشی دانشگاه تهران از زبان رییس دانشگاه؛
فكر نمی كردیم همه برنامه های آموزشی مجازی شوند
به گزارش كنكوری رئیس دانشگاه تهران با تاكید بر اینكه تمامی كلاس های آموزشی دانشجویان بر مبنای برنامه و ساعت زمانی مشخص خود به شیوه مجازی برگزار می گردند، اظهار داشت: با اینكه هیچ زمانی فكر نمی كردیم همه برنامه های آموزشی ما مجازی عرضه شوند اما خوشبختانه تمهیدات لازم در این حوزه اندیشیده شده است.
به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر محمود نیلی احمد آبادی در پیامی كه در سایت دانشگاه تهران انتشار یافته است به تشریح روند برنامه های آموزشی این دانشگاه تا آخر اسفند ماه پرداخت و اظهار داشت: به علت شیوع كرونا ویروس و بر مبنای ابلاغیه های انتشاری و مشورت هایی كه این دانشگاه با مراجع ذی صلاح انجام داد مقرر شد كه از امروز شنبه 10 اسفند كلاس های حضوری دانشگاه تعطیل شود اما از آنجایی كه بحث آموزش یكی از مباحث بسیار مهم دانشگاه است و همه دانشجویان نگران برنامه های آموزشی خود هستند ازاین رو دانشگاه تهران تصمیم گرفت تا استفاده بیشتری از ظرفیت مركز یادگیری الكترونیكی داشته باشد.
ایشان در ادامه خاطرنشان كرد: در دانشگاه تهران تعداد نسبتا زیادی از كلاس های درسی در چارچوب آموزش های الكترونیكی صورت می گیرد و امروزه بعنوان یك ابزار بسیار مهم مورد استفاده قرار می گیرد و این مورد می تواند به تعمیق امر آموزش بپردازد و فعالیتهای گسترده تری را انجام دهد و امكان مشاركت های بیشتری از دانشجویان را به علت گسترده بودن ابعاد جغرافیایی فراهم آورد.
رئیس دانشگاه تهران تصریح كرد: دانشگاه تهران سال هاست كه مركزی با عنوان یادگیری الكترونیكی دارد و تجربه خوبی به همراه امكانات وسیع در زمینه آموزش های مجازی دارد اما هیچ زمانی فكر نمی كردیم مقرر است همه برنامه های آموزشی را در چارچوب آموزش های الكترونیكی انجام دهیم. شرایط فعلی كه پیش آمد باید متناسب با این شرایط تمهیدات جدیدی را پیشبینی می كردیم. در نتیجه از همكاران این مركز درخواست نمودیم تا پیشبینی های لازم را انجام دهند و آمادگی های لازم را فراهم نمایند تا دانشجویان از این ظرفیت برای امر یادگیری و یاددهی استفاده كنند.
دكتر نیلی تصریح كرد: هم اكنون پیشبینی های لازم برای آموزش های مجازی انجام شده و مركز یادگیری الكترونیكی دانشگاه از راه ویدئوها و گفتارهایی كه برای دانشجویان عرضه خواهد كرد آموزش می دهد كه چگونه می توانیم از این ظرفیت ها برای عرضه دروس و شركت در كلاس ها استفاده كنند.
وی تصریح كرد: هدف دانشگاه تهران این است كه آن دسته از كلاس های آموزشی و برنامه هایی كه به شكل زنده برگزار می گردد در همان ساعت كلاسی و طبق برنامه آموزشی اعلامی به دانشجویان اتفاق بیفتد. بنابراین همكاران ما در دانشگاه كه آمادگی استفاده از این ظرفیت و به شكل زنده داشته باشند می توانند در همان ساعات آموزشی خود كلاس های درسی را عرضه كنند و دانشجویان هم در همان ساعات آموزشی از این كلاس ها استفاده كنند. در واقع این برنامه كمك می نماید كه نظم در عرضه آموزش ها صورت بگیرد تا دانشجویان هم بتوانند وقت خویش را تنظیم كنند.
به قول رئیس دانشگاه تهران، با عنایت به این كه ما نگرانی پهنای باند را داریم، امكان دارد اگر بخواهیم همه كلاس ها را به شكل زنده برگزار نماییم این امكان وجود نداشته باشد یا دانشجویان ما در مناطقی باشند كه دسترسی به این فضا فراهم نشود. ازاین رو كلاس ها به شكل ضبط شده هم وجود دارد. اعضای هیات علمی می توانند كلاس های خویش را ضبط كنند تا با آپلود كردن این كلاس ها از سامانه دانشجویان از این كلاس ها استفاده كنند.
دكتر نیلی تصریح كرد: سامانه یادگیری الكترونیكی ظرفیت های زیادی هم دارد كه می توان منابع درسی را در آن آپلود كرد و یا آزمون های كلاسی را می توانیم از راه این سامانه برگزار نماییم. طبیعتا گفتگو میان استاد و دانشجو وجود دارد كه این امكان در كلاس های زنده به شكل برخط خواهد شد و در كلاس هایی كه ضبط شده است هم دانشجویان می توانند سوالات و ابهامات خویش را در این سامانه ثبت كنند و اعضای هیات علمی هم به آن پاسخ خواهد داد.
وی در مورد برگزاری كلاس های عملی دانشجویان هم اظهار داشت: برگزاری كلاس های عملی به شكل غیر حضوری فعلا مستثنی هستند. با اینكه این امر زمانبری است اما امیدواریم در آینده بتوانیم این آموزش ها را هم به شیوه الكترونیك ادامه دهیم. اما كلاس های عملی دانشجویان و نحوه برنامه ریزی در این خصوص از راه معاونت آموزشی دانشگاه اعلام خواهد شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب