دبیر اجرایی هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تأمین خبر داد
پذیرش دانشجوی دكتری در رشته لجستیك
كنكوری: دبیر اجرایی هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تامین از اعطای جایزه بهترین رساله دكتری، انتخاب كتاب برگزیده و دفاع سه دقیقه ای در این كنفرانس آگاهی داد.
به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر محمدرضا شیخ كبیری در نشست خبری هفتمین كنفرانس بین المللی لجستیك و مدیریت زنجیره تامین كه امروز در ساختمان مركزی دانشگاه خوارزمی برگزار شد، به جزئیات برگزاری این كنفرانس اشاره نمود و اظهار داشت: این كنفرانس هفتم و هشتم اسفندماه امسال در دانشگاه خوارزمی انجام خواهد شد. در واقع بیشتر از ۳۰۰ مقاله از دانشگاه های داخل و خارج از كشور به این كنفرانس ارائه شده است و از كشورهایی نظیر استرالیا، نیوزلند، تركیه، مالزی، سریلانكا، انگلستان، هند، آمریكا، الجزایر، عراق، مراكش و اتیوپی نیز جذب مقاله داشتیم.
ایشان سپس اشاره كرد: تیم داوری هفتمین كنفرانس لجستیك از كشورهای مختلفی شامل ایتالیا، لهستان، مكزیك، جمهوری چك، فرانسه، آمریكا، پرتغال، مالزی، هند، اسلوانی، تركیه، مكزیك، الجزایر، لیبی و مراكش تشكیل شده است.
شیخ كبیری اظهار داشت: در حوزه لجستیك دو محور وجود دارد كه اولین آن، این بود كه تا ۸ سال پیش لجستیك تنها نقش پشتیبانی كننده داشت، البته این مساله به جز حوزه حمل و نقل بوده است؛ اما هم اكنون خوشبختانه لجستیك بعنوان یك كسب و كار شمرده می شود.
دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی لجستیك و مدیریت زنجیره تامین افزود: تناسب استراتژیكی در لجستیك از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ چونكه بعنوان محور توسعه بوده و باید زیرساخت های آنرا بیشتر از گذشته فراهم نماییم. این در حالیست كه كشور ایران بطور صد درصدی یك كشور لجستیكی است كه می توان با ایجاد زیرساخت های لازم كاربرد این رشته را گسترش دهیم و هم اكنون ما رتبه ۶۴ دنیا دراین زمینه را داریم و رتبه امارات ۱۱ و آلمان نیز اول است.
دبیر اجرایی هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تامین اظهار نمود: در این كنفرانس مقالات به صورت حضوری، آنلاین و پوستر دیجیتال ارائه خواهد شد. در واقع این كنفرانس توانسته است از حضور اساتید برجسته دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی در كمیته علمی و تیم داوری بهره بگیرد و فراهم شدن امكان نمایه شدن مقالات در پایگاه های علمی بین المللی و نیز چاپ مقالات در ژورنال ها سبب جذب مقالات از دانشگاه های كشورهای مختلف شده است.
بگفته شیخ كبیری، علاوه بر امكان ارائه مقالات به صورت حضوری، آنلاین و پوستر دیجیتال در كنفرانس فوق محیطی برای گفت و گو در مسائل مختلف لجستیك و زنجیره تامین و ارائه دیدگاه های ذینفعان بخش های مختلف صنعتی نظیر صنایع خودروسازی، قضایی، گردشگری، فرودگاهی و... بوسیله برگزاری پنل های تخصصی در این كنفرانس ایجاد خواهد شد. در واقع از دیگر جنبه های ویژه این كنفرانس وجود برنامه های جانبی متنوع همچون برگزاری كارگاه های مفید، جایزه انتخاب بهترین رساله دكتری، مسابقه الگوریتم های فراابتكاری، دفاع سه دقیقه ای، جشنواره استارتاپ و تورهای لجستیكی برقرار است كه این فرصتی فوق العاده برای كسب انتقال دانش و تجربه خواهد بود.
وی اشاره كرد: كنفرانس بین المللی لجستیك و مدیریت زنجیره تامین این فرصت را به وجود می آورد كه صاحبان ایده، دانش و راهكار مناسب را به صنایع بدهند كه همین مورد موجب می شود افزایش كیفیت برای رونق تولید اتفاق بیفتد.
شیخ كبیری با اشاره به اینكه رشته لجستیك در مقطع دكتری بطور سراسری دانشجو پذیرش می كند، اشاره كرد: یكی از كارهای خوبی كه تابحال انجام شده است، ایجاد رشته تحصیلی لجستیك و زنجیره تامین در كشور است كه در دانشگاه های علمی كاربردی، غیرانتفاعی و امیركبیر هم اكنون در مقطع كارشناسی ارشد به راه افتاده است. در واقع هم اكنون این رشته در مقطع دكترا بطور سراسری دانشجو پذیرش می كند.
بگفته وی، یكی از خاصیت های كنفرانس بین المللی لجستیك و مدیریت زنجیره تامین این است كه بیشتر از ۵۰ دانشمند خارجی در آن حضور دارند. بطوریكه این رشته از لحاظ اهمیت ۶۰ درصد دانش اقتصاد شمرده می شود. این در حالیست كه رشته تحصیلی لجستیك در مقطع كاردانی در سال ۸۵، در مقطع كارشناسی در سال ۸۷، در مقطع كارشناسی ارشد در سال ۹۰ و در مقطع دكترا در سال ۹۳ به راه افتاده است.
در ادامه دكتر ابوالفضل میرزازاده، دبیر علمی هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تامین، لجستیك را یك علم میان رشته ای توصیف كرد و اظهار داشت: این علم رشته هایی نظیر اقتصاد، حسابداری، مهندسی عمران، علوم مالی و غیره را در مجموعه خود دارد، به همین جهت لجستیك یك علم میان رشته ای محسوب می شود. بدین سبب در بخش علمی این كنفرانس بهترین رساله با داوری داوران داخلی و خارجی انتخاب خواهد شد.
دبیر علمی هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تامین لجستیك، اشاره كرد: از ۳۰۰ مقاله علمی كه در این كنفرانس ارسال شده است، حدود ۵۰ مقاله از كشورهای خارجی شامل فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس ارسال شده است و بیشتر از ۵۰ كشور آمادگی خودرا برای حضور در این كنفرانس اعلام كردند، اما در این شرایط تا چه حد امكان حضور آنها محقق شود، قابل پیش بینی نیست.
وی افزود: در هفتمین كنفرانس لجستیك و مدیریت زنجیره تامین لجستیك جوایزی به مقاله های برتر اختصاص داده می شود كه میزان این جوایز بستگی به اسپانسرهای این كنفراس دارد و هنوز مشخص نشده است.
میرزازاده همین طور اشاره كرد: علاقه مندان تا ۵ بهمن ماه جاری می توانند مقاله های خودرا در موضوعات لجستیكی به دبیرخانه این كنفرانس ارسال نمایند.
منبع: كنكوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب