معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران عنوان كرد
استفاده از ظرفیت دانشجویان در رویدادهای بین المللی و تصمیم گیری های این حوزه
به گزارش كنكوری معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران همین طور نسبت به استفاده از ظرفیت دانشجویان در رویدادهای بین المللی و تصمیم گیری های این حوزه نیز ابراز علاقه مندی كرد و تصریح كرد: با این رویكرد هم شما امكان كسب تجربیات جدید را خواهید داشت و هم بدنه بین الملل دانشگاه فرصت بهره برداری از افكار و ایده های نوآورانه دانشجویان را به دست می آورند.
به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر كردی، با اشاره به اینكه افزایش توانمندی دانشجویان در حیطه بین الملل در دستور كار كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل قرار دارد، اظهار داشت: به طور قطع برای بالابردن توانمندی ها هیچ راهكاری بهتر از تجربه كردن نیست.
وی افزود: آنچه شما دانشجویان برای تبدیل شدن به یك استاد خوب به آن نیاز دارید تنها در كلاس درس آموزش داده نمی گردد بلكه باید فعالیت در حیطه های مختلف همچون ارتباطات و تعاملات بین المللی را تجربه كنید.
دكتر كردی با تاكید بر اینكه دانشجویان با افزایش توانمندی های خود می توانند در آینده دانشگاه مؤثر باشند، اضافه كرد: شاید بدیهی ترین نمونه در این زمینه راه اندازی مركز مهارت های بالینی دانشگاه است كه با همت و تلاش دانشجویان محقق شد.
وی افزود: كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل و اساسنامه تعریف شده برای آن به دانشجویان امكان تجربه برنامه های متنوع بین المللی با همكاری یكدیگر را می دهد بدین سبب برای تمرین مدیریت و در دست گرفتن آینده دانشگاه می توانید از هم كلاسی هایتان، گروه های آموزشی و دانشكده خود شروع كنید.
او همینطور بر برگزاری جلسات منظم با دبیران كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل تاكید و اشاره كرد: معاونت بین الملل در حد توان خود به صورت مادی و معنوی از كارهای این كمیته ها حمایت خواهدنمود.
دكتر متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران به ارائه توضیحاتی درباب شكل گیری و شروع به كار كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: از حدود یك سال پیش بعد از تصویب اساسنامه و انتشار فراخوانی در سطح دانشكده ها و واحدهای زیرمجموعه دانشگاه این كمیته ها فعال شدند و بعد از آن تشكیل مجمع، انتخاب اعضاء و تعیین گروه های كاری در دستور كار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینكه گروه های كاری كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل تابحال برنامه های مختلفی را اجرایی كرده اند، گفت: این در حالیست كه بعضی از دانشكده پیشرو بوده اند و بخشی دیگر نیز در مراحل ابتدایی كارهای خود هستند.
معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل هدف از این گردهمایی را نیز آشنایی دبیران كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل با یكدیگر و به اشتراك گذاشتن دستاوردها و اقدامات انجام شده دانست.
دكتر متوسلی با اشاره به برگزاری دو جلسه مشترك با اعضای كمیته ها در سطح دانشكده ها، بیان داشت: نتایج كارهای دانشجویان در همین مدت كوتاه با تاكید بر پشتكار، دقت و سخت كوشی آنها بسیار تأثیرگذار و مصداق واقعی كار دانشجویی بوده است.
سپس دبیران و نمایندگان كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل دانشگاه گزارشی كوتاه از اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو ارائه كردند.
آنها همین طور به طرح پیشنهادات و درخواست هایی چون افزایش تعداد كشورهای شركت كننده در پروژه های تبادل دانشجو، همكاری معاونت بین الملل با دانشكده ها در برگزاری مدارس تابستانی و زمستانی بین المللی، حضور مسئولان میزهای همكاری دانشگاه با كشورهای مختلف در دانشكده ها و اطلاع رسانی درباب فرصت های همكاری موجود، برگزاری جلسات آشناسازی دانشجویان جدیدالورود خارجی با قوانین و مقررات دانشگاه، ظرفیت های موجود و فرهنگ و آداب و رسوم كشور، برگزاری رویدادهای بین المللی دانشگاه به صورت مشترك میان دانشكده ها و با مشاركت دانشجویان خارجی و ایرانی، رفع مشكل انطباق واحدهای درسی دانشجویان شركت كننده در پروژه های تبادل دانشجو، تسهیل شرایط استفاده از امكانات دانشگاه برای كمیته ها و اطلاع رسانی قوی تر درباب ظرفیت های دانشكده ها به منظور شركت در پروژه های بین المللی پرداختند.
در ادامه با تاكید بر مباحث مطرح شده، دكتر شریعت، از مدیریت توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل بیان داشت: در حوزه جذب و بازاریابی خیلی از نیازهای دانشجویان ایرانی و بین المللی مشابه است.
وی به منظور ارتباط هر چه بیشتر دانشجویان ایرانی و خارجی با یكدیگر و كاهش فاصله میان آنها از كوشش برای برگزاری رویداد روز بین الملل به صورت ماهانه در هریك از دانشكده ها آگاهی داد و اظهار داشت: محتوای این برنامه ها شامل كارهای مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی می تواند توسط كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل تعیین شود.
دكتر شریعت همین طور با عنایت به ارتباط معاونت بین الملل دانشگاه با دفاتر سفارتخانه ها، از نمایندگان و دبیران كمیته ها خواست نیازها و درخواست های خودرا به صورت مكتوب در اختیار مدیریت توسعه امور بین الملل قرار دهند.
دكتر پورغریب، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی تهران نیز با بیان پشتیبانی از كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل، گفت: تجربه نشان داده خلاقیت، سخت كوشی و ریسك پذیر بودن دانشجویان، سبب پیشبرد بهتر و سریع تر برنامه ها می شود.
وی مشاركت دانشجویان در عرصه های مختلف در كنار تحصیل را سبب كامل شدن آنها دانست و اظهار داشت: به طور قطع فعالیت در عرصه بین الملل و برخورداری از تفكر بین المللی سازی به دانشجویان در این راه كمك خواهدنمود.
دكتر پورغریب دانشجویان فعال در این كمیته ها را سفیران بین المللی سازی دانشگاه دانست و از آنها خواست از فرصت موجود برای معرفی ظرفیت های دانشگاه و كشور، همكاری مؤثر و مستمر با مراكز علمی خارج از كشور و اعتلای دانشگاه با بهره گیری از ارتباطات بین المللی استفاده كنند.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران در جمع بندی این جلسه بار دیگر بر اهمیت استفاده از پتانسیل دانشجویان در برنامه ها و رویدادهای بین المللی تاكید كرد و اظهار داشت: پیشنهاد می شود جلسات آشناسازی دانشجویان بین المللی با قوانین دانشگاه و مباحث فرهنگی در بدو ورود، توسط كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل اجرا شود.
دكتر كردی با اشاره به اینكه در سطح دانشگاه و وزارتخانه تلاش هایی برای تسهیل شرایط شركت در پروژه های بین المللی چون تبادل دانشجو انجام شده است، اضافه كرد: اقدامات اصلی دراین زمینه باید در سطح گروه های آموزشی و دانشكده ها صورت گیرد و ما نیز حمایت های لازم را انجام خواهیم داد.
او همینطور تصریح كرد: معاونت بین الملل دانشگاه درصدد طراحی مكانیسمی برای حضور دانشجویان در نشست های مشترك با اساتید بین المللی به تناسب حیطه تخصصی آنها است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی تهران، درانتها مقرر شد گردهمایی دبیران كمیته های دانشجویی كارهای بین الملل به صورت منظم و به میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه و یا دانشكده های علاقمند اجرا شود.
منبع: كنكوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب