400 دانش آموز فریدنی در مدارس تخریبی تحصیل می كنند

400 دانش آموز فریدنی در مدارس تخریبی تحصیل می كنند كنكوری: اصفهان- رئیس آموزش و پرورش فریدن اظهار داشت: 400 دانش آموز این شهرستان به جهت كمبود فضاهای آموزشی به ناچار در مدارس تخریبی درس می خوانند.


به گزارش كنكوری به نقل از ایرنا نیازعلی علایی روز شنبه درآئین بهره برداری از مدارس خیر ساز فریدن اضافه كرد: توسعه فضاهای آموزشی و مدارس این خطه با عنایت به تغییر بافت شهری ضروری می باشد.
وی اظهار داشت: 20 مدرسه شهرستان فریدن فرسوده است كه از این تعداد پنج مدرسه و هم یك خوابگاه دانش آموزی تخریبی است.
علایی اضافه كرد: تكمیل یكی از خوابگاه های دانش آموزی شهرستان به اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان نیاز دارد كه در صورت تامین می توانیم قسمتی از این مدارس تخریبی را به این خوابگاه منتقل نماییم.
وی با اشاره به ساخت مجتمع های مسكونی مسكن مهر و اضافه شدن برخی شهرك ها به بافت شهری اضافه كرد: این مساله سبب شده است كه با كمبود فضای آموزشی درشهرستان و توزیع نامتناسب این فضاها مواجه شویم.
رئیس اداره آموزش و پرورش فریدن همینطور به كمبود كلاس در بعضی مدارس روستایی شهرستان اشاره نمود و اظهار داشت: امیدواریم با مشاركت خیران بتوانیم از كمبودها را جبران نماییم.
وی با بیان این كه خیرین همواره یاری رسان سازمان آموزش و پرورش بوده اند، اضافه كرد: هزار و 700 نفر دانش آموز بی بضاعت در شهرستان شناسایی شده است كه از این تعداد با كمك خیران برای 400 نفر دانش آموز معرفی شده از جانب مدیران پوشاك و فرم مدارس خریداری شده است.
محمد رضا قربانی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز فریدن هم در این آئین با بیان این كه خیرین سرمایه های جامعه هستند، عنوان كرد: مهم ترین عامل رشد و ترقی جامعه وجود نیروهای انسانی توانمند است و مدرسه سازی به معنای تربیت و پرورش نیروی انسانی است.
وی با تاكید بر اهمیت آموزش و آگاهی بخشی در نظام آموزش و پرورش اضافه كرد: هدف مجمع خیرین مدرسه ساز تولید فكر، اندیشه و آموزش است.
قربانی با بیان این كه مجمع خیرین مدرسه ساز فریدن در سه دوره تاسیس، تثبیت و تكمیل فرایند مدرسه سازی فعالیت نموده است اضافه كرد: بعد از تاسیس این مجمع در شهرستان، با هدف تمركز بر امكانات سخت افزاری مدارس بیشتر از 50 كلاس با اعتبار بالغ بر 400 میلیون تومان در دوره اول متوسطه هوشمند سازی شدند كه فریدن از این نظر دارای رتبه برتر استانی است.
وی همینطور از اعطای 170 دستگاه بخاری در جهت تجهیز سیستم گرمایشی مدارس شهرستان اطلاع داد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز فریدن با بیان این كه پنج درصد دانش آموزان تحت حمایت مجمع خیرین مدرسه ساز فریدن بوده اند، اضافه كرد: در چهار سال قبل بیشتر از 3 هزار بسته حمایتی شامل نوشت افزار و پوشاك با هدف مدرسه یاری در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
وی اضافه كرد: 80 دانش آموز در سال 93 و 430 دانش آموز در سال 94 جهت شركت در آزمون های علمی توسط مجمع بورسیه شده اند.
قربانی با تاكید بر لزوم مدیریت مشاركت خیرین در ساخت مدارس اظهار داشت: مكان یابی در امر مدرسه ساز بسیار مهم می باشد و این فرایند باید در جهت رفع كمبود فضاهای آموزشی انجام گیرد.
حجت الاسلام اسماعیل سیاوشی امام جمعه شهر داران هم در بخشی از این مراسم با بیان روایاتی از ائمه اطهار(س) در مورد ارزش علم آموزی، اظهار داشت: جایگاه و ارزش یك مكان آموزشی هفتاد برابر بالاتر از مسجد است؛ به شرط آن كه خروجی مدارس بر مبنای تربیت صحیح و انسان سازی شكل بگیرد.
وی با بیان این كه اولین پله مدرسه سازی اعتماد است، اضافه كرد: با گسترش اعتماد در میان آحاد جامعه می توان منابع مالی سرگردان را به مدرسه سازی هدایت كرد.
سید مهدی میربد مدیر كل اداره نوسازی مدارس استان اصفهان هم با تاكید بر این كه حفاظت و حراست از اموال خیرین در امر مدرسه سازی سرلوحه كار ماست، اضافه كرد: مدرسه سازی سرشار از بركت و پاداش است، چون كه بازتاب هر كار خیری كه تك تك دانش آموزان این مدارس در سال های تحصیل و بعد از علم آموزی و كسب مدارج بالاتر انجام می دهند به خیرین بازمی گردد.
وی تصریح كرد: ارزش نیات، افكار و ایده های خیرین مدرسه ساز از دارایی آن ها بالاتر است.
در آخر این مراسم مدارس خیرساز 'زنده یاد غلامرضا طلا كوب' در شهر داران و مدرسه 'زنده یاد عباس علیزاده' در روستای نهرخلج فریدن به بهره برداری رسید.
مدرسه خیرساز 'زنده یاد غلامرضا طلاكوب' به مساحت كل 2 هزار و 360 مترمربع در دو طبقه با 6 كلاس و 3 اتاق اداری و امكاناتی نظیر كتابخانه، كارگاه، آزمایشگاه و نمازخانه و با اعتباری بالغ بر یك میلیارد و 200 میلیون تومان به همت خیر نیك اندیش 'عباس جلالی' راه اندازی شده است.
همچنین مدرسه ' زنده یاد عباس علیزاده ' روستای نهرخلج فریدن به مساحت 273 مترمربع با سه كلاس و یك نمازخانه و با اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان كه 140 میلیون تومان آن توسط خیر و مابقی توسط اداره كل نوسازی استان پرداخت شده است به بهره برداری رسید.
روستای نهرخلج از توابع بخش زنده رود فریدن است.
فریدن با 2 شهر داران و دامنه و 28 روستا در 140 كیلومتری غرب استان اصفهان واقع است.
9861/ 6022


1397/07/28
20:25:57
5.0 / 5
4984
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور