فراگیری دانش و فناوری های مالی با شبیه سازی معاملات در لابراتوار مالی

فراگیری دانش و فناوری های مالی با شبیه سازی معاملات در لابراتوار مالی به گزارش کنکوری، دفتر تأمین مالی و سرمایه‏ گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در نظر دارد از لابراتوار مالی که هفته گذشته در دانشگاه علامه طباطبائی به بهره برداری رسید، بعنوان بازوی مشورتی دفتر در حوزه سیاست گذاری و اجرای برنامه ‏هایی از قبیل پیاده سازی نظام ضمانت اعتباری در چارچوب پروژه ‏های دانشگاهی و مسئله محور استفاده نماید.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تأمین مالی و سرمایه گذاری معاونت ملی، لابراتوار مالی را یکی از سیستم های نوینی دانست که امروزه به طور گسترده ‏ای در دانشگاه ‏ها و مراکز علمی جهان مورد استفاده قرار می‏ گیرد و اظهار داشت: در جهت این مسیر است که مبانی نظری علم مالی و تجارب عملی بازارهای مالی با یکدیگر ترکیب می‏ شوند. مفاهیم مالی، مفاهیمی پیچیده هستند و درک عمیق و آگاهی کامل از آنها پیش نیاز تصمیم‏ گیری بهینه است.
وی ادامه داد: فناوری‏ هایی مانند هوش مصنوعی و بلاک‏چین نقش بسزایی در توسعه بازارهای مالی ایفا می‏ کنند؛ فناوری ‏هایی که توانایی تحلیل و بررسی انواع اطلاعات بازارها را فراهم نموده و مدیریت ریسک را ارتقاء می‏ بخشند.
مرشدی، دانش مالی را موضوعی عملی دانست که یادگیری آن در کنار جنبه نظریه نیازمند تجربه دنیای واقعی است و اظهار نمود: برای دستیابی به تجربه همراه با تحصیل، وجود مکان‏ هایی که دستگاه ‏ها، ابزارها و تجهیزات علمی در آن مستقر باشند و دسترسی به اطلاعات دنیای واقعی هم مهیا باشد، ضروریست.
مدیرکل دفتر تأمین مالی و سرمایه گذاری افزود: در لابراتوار مالی، معاملات از راه اطلاعات واقعی و با کمک تجهیزات آزمایشگاهی و با رعایت دستورالعمل ‏های خاص شبیه سازی می‏ شوند. همینطور لابراتوار مالی همزمان سه هدف کلی آموزش، پژوهش و آشنایی با تجربیات دنیای واقعی و عملیاتی مالی را دنبال می‏ کند که دستیابی با این اهداف منجر به از بین رفتن شکاف بین نظریه و عمل می ‏شود.
حمایت معاونت علمی و فناوری از ایجاد اولین لابراتوار مالی کشور در دانشگاه علامه طباطبایی
وی با اشاره بر این که دفتر تأمین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با عنایت به لزوم ایجاد لابراتوار مالی، مذاکراتی را با چند دانشگاه صورت داده است، خاطرنشان کرد: چندی قبل با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، اولین لابراتوار مالی تجهیز و راه اندازی شد و معاونت علمی علاوه بر اختصاص منابعی برای تجهیز لابراتوار مذاکراتی را هم با نهادهای سیاست گذاری و نظارتی همچون بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار برای فراهم کردن امکان استفاده از اطلاعات آنها انجام داده که هم اکنون سازمان بورس امکان استفاده از اطلاعات را فراهم نموده است.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مرشدی در انتها تصریح کرد: در کنار موارد مذکور از منظر سیاست گذاری هم فعالان حوزه سیاست گذاری مالی و اقتصادی از راه زیرساخت بوجود آمده می‏ توانند تحلیل و بررسی عمیق تری از تأثیر سیاست‏ ها و تصمیمات پیش از اتخاذ آنها داشته باشند و نقاط ضعف و قوت آنها را بررسی و راهکارهای بهتری ارائه نمایند.



1402/10/06
07:55:12
5.0 / 5
254
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , بیمه , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور