سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی اعلام كرد

شروع آموزش حضوری دانشجویان از ۶ آذر

شروع آموزش حضوری دانشجویان از ۶ آذر سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی از شروع آموزش حضوری دانشجویان این دانشگاه از آذر ماه آگاهی داد و اظهار داشت: از ششم آذر ماه تمامی دانشجویان دوره دکتری و همین طور دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد که آموزش های عملی دارند در دانشگاه بصورت حضوری آموزش خواهند دید.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر عبدالله معتمدی در نشست خبری با رسانه ها که امروز در ساختمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی انجام شد این دانشگاه را یکی از با اهمیت ترین و بزرگترین دانشگاه های علوم انسانی کشور معرفی نمود و اظهار داشت: هم اکنون ۵۵۰ اعضای هیات علمی، ۱۳ هزار دانشجو و بیش از ۵۰۰ دانشجوی خارجی در ۱۱ دانشکده دانشگاه علامه طباطبایی مشغول فعالیت هستند و برنامه ما این است که آمار دانشجویان خارجی دانشگاه افزایش پیدا کند.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی همین طور از برنامه این دانشگاه برای تدوین برنامه راهبردی در افق ۱۴۰۵ آگاهی داد و اظهار داشت: بر طبق این طرح تلاش داریم جایگاه دانشگاه تا پنج سال آینده در ابعاد مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، رفاهی و دانشجویی مشخص شود. در حقیقت این برنامه، برنامه عملیاتی با مشارکت دانشجویان، اساتید و کارکنان بمنظور توسعه دانشگاه تدوین خواهد شد.
دکتر معتمدی همین طور به با اهمیت ترین و اصلی ترین برنامه های دانشگاه علامه طباطبایی طی چند سال اخیر اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از محوری ترین این برنامه ها تحول در علوم انسانی می باشد. در حقیقت این مساله ایده ای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی مد نظر قرار گرفت و اهتمام می نماییم در این برنامه حوزه کاری که دیگران انجام دادند را تکرار نکنیم. بلکه مشکلاتی که وجود داشته را برطرف نماییم.
وی اشاره کرد: متاسفانه یکی از مباحثی که در زمینه تحول در علوم انسانی مطرح می شود این است که برخی تصور می کنند با اجرای این برنامه علوم گذشته و علوم فعلی کنار گذاشته می شود؛ در صورتی که اینطور نیست. ضمن این که تلاش می نماییم پیوندی بین اعضای هیات علمی و استادان با برنامه تحول در زمینه علوم انسانی شکل بگیرد تا در صورت تدوین این برنامه بصورت عملیاتی اجرا شود.
دکتر معتمدی توجه به دیپلماسی علمی را یکی دیگر از اهداف دانشگاه علامه طباطبایی عنوان نمود و اظهار داشت: بر طبق این برنامه تلاش داریم تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاه های خارجی صورت بگیرد و ما بعد از اجرای طرح تحول علوم انسانی در جریان علوم روز دنیا در این حوزه باشیم و آنرا باتوجه به شرایط بومی خود مورد استفاده قرار دهیم.
وی اشاره کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت از دیگر برنامه های ما در دانشگاه علامه طباطبایی خواهد بود که بتوانیم دانشگاه را با نیازهای جامعه پیوند بدهیم که دراین زمینه تلاش می نماییم برنامه های دانشگاه علامه طباطبایی بیشتر جنبه مهارتی پیدا کند ضمن این که مراکز رشدی نیز راه اندازی خواهیم کرد. همین طور کلینیک های تخصصی در این دانشگاه ایجاد می شوند که بتوانیم از توانمندی های دانشجویان تخصصی نظیر حقوق، زبان شناسی و... برای پاسخ به نیازهای جامعه استفاده نمائیم.
دکتر معتمدی بر برنامه وزیر علوم در تاسیس صندوق علوم، تحقیقات و فناوری اشاره نمود و اظهار داشت: بر طبق این برنامه قسمتی از اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرائی با مصوبه دولت به این صندوق واریز می شود و در نتیجه آنها ملزم خواهند شد که به طور عملی با دانشگاه پیوند بخورند.
وی همین طور بر سیاست دانشگاه بر جذب دانشجویان خارجی از کشورهای اطراف شامل افغانستان، تاجیکستان بعنوان کشورهای هم زبان و سایر کشورهای حاشیه اصرار کرد و اظهار داشت: هم اکنون کرسی های گوناگون زبان فارسی دانشگاه در کشورهای مختلف فعال است و تلاش داریم این کرسی ها تقویت پیدا کند.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی درباب برنامه این دانشگاه برای شروع آموزش حضوری دانشجویان نیز اظهار داشت: سیاست ما تا حدودی با سیاست وزارت علوم و ستاد ملی مقابله با کرونا گره خورده است اما باتوجه به گستره واکسیناسیون در دانشگاه ما تلاش داریم دانشگاه را به سمت حضوری شدن فعالیت ها و آموزش ها برگردانیم. بااینکه موضوع سلامت استاد و دانشجو یکی از نگرانی های ما است اما باتوجه به سیاست اخیر وزارت علوم تلاش داریم دانشگاه بصورت گام به گام به سمت حضوری شدن قدم بردارد.
وی اشاره کرد: وضعیت دانشگاه های استان برای بازگشایی و آموزش حضوری دانشجویان متفاوت می باشد و دانشجویان باتوجه به شرایط خود اختیاراتی برای این مساله دارند اما ما در دانشگاه علامه طباطبایی نخستین بخشنامه خودرا برای شروع آموزش های حضوری و همین طور تمام کارهای دانشگاه شامل حضوری شدن کارهای اعضای هیات علمی از آذر ماه ابلاغ کردیم و در گام اول یعنی از ششم آذر ماه تمامی دانشجویان دکتری ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ بصورت حضوری در دانشگاه آموزش خواهند دید و تمامی دانشجویان شامل دانشجویان کارشناسی که آموزش های عملی دارند نیز به دانشگاه می آیند.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی از واکسیناسیون بالای ۹۰ درصد دانشجویان و اساتید دانشگاه علامه طباطبایی آگاهی داد و اظهار داشت: امتحانات اختتام ترم تمامی دانشجویانی که بصورت حضوری در دانشگاه حاضر باشند نیز حضوری برگزار می شود و امیدوار هستیم در ترم بعد بتوانیم جمعیت بیشتری از دانشجویان را به دانشگاه بازگردانیم.
دکتر معتمدی در پاسخ به جذب برخی اساتید مورد دار و حاشیه دار در دانشگاه علامه طباطبایی نیز اظهار داشت: دراین زمینه کمیته ای زیر نظر معاونت آموزشی و مسئول جذب در دانشگاه دایر کردیم تا این تیم موارد را بررسی کند تا اگر جذبی خارج از قانون باشد نیز مورد بررسی قرار بگیرد.
وی با تاکید بر این که بنده به تنوع سلایق در دانشگاه اعتقاد دارم و به آن احترام می گذارم، اظهار داشت: سرزندگی و شادابی محیط های علمی در صورتی ایجاد می شود که ما گفتمان های مختلفی در دانشگاه شاهد باشیم. بدین سبب تضارب آراء باید در این محیط ها وجود داشته باشد تا جایی که شرایط ایجاب می کند باید به این مساله کمک نماییم. به همین جهت ما باید به سلایق و گفتمان های مختلف در دانشگاه استقبال نماییم.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر این که دانشگاه نمی تواند میدان کنشگری سلایق بیرون از دانشگاه باشد اظهار داشت: فضای دانشگاه علامه طباطبایی همیشه فضای بازی خواهد بود و تلاش داریم کرسی های آزاد اندیشی مورد نظر رهبری رونق بگیرند و افراد بتوانند نقطه نظرات خودرا بیان کنند اما این شرایط باید در فضای خود جوش دانشگاه شکل بگیرد و دانشگاه نمی تواند میدان کنشگری سلایق بیرون باشد.
معتمدی با تاکید بر این که در انتصاباتم در دانشگاه علامه طباطبایی رویکرد تک صدایی نداشتم، اظهار داشت: انتصاب های من در این دانشگاه اینطور نبوده که برمبنای برخوردهای حذفی باشد و باید کمک نماییم نظرات مختلف امکان بیان عقیده را داشته باشند.
وی از برنامه خود برای تجمیع خوابگاه ها و دانشکده های پراکنده دانشگاه آگاهی داد و اظهار داشت: دانشکده، ادبیات، اقتصاد، علوم ریاضی و اکو و علوم اجتماعی در بیرون از پردیس و در سطح شهر پراکنده هستند. باید بتوانیم این مراکز را که هزینه های زیادی را به ما متحمل می کند را تجمیع نماییم.
سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر این که این دانشگاه از نظر بودجه ای شرایط مناسبی دارد، اظهار داشت: تا کنون ۷۰ درصد بودجه تملک دارایی و تا ۸۰ درصد بودجه های دیگر دانشگاه نیز تحقق پیدا کرده است.
وی در آخر درباب وضعیت بورسیه های این دانشگاه نیز اظهار داشت: چند موردی از افراد هستند که در پروسه بورسیه مدعی تضییع حقوق شان شده اند و ما کارگروهی جهت بررسی سوابق آنها تشکیل دادیم و وضعیت آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.



1400/08/24
23:35:51
5.0 / 5
833
تگهای خبر: آموزش , استاد , امتحان , بورسیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور