معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام كرد

ملاك رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشكی سال جاری تغییر می كند

ملاك رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشكی سال جاری تغییر می كند معاون آموزشی وزارت بهداشت از تغییر ملاک رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی در سال 1400 اطلاع داد و اظهار داشت: طبق توافق به عمل آمده میان معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از سال ۱۴۰۰ رتبه بندی های آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی در هم ادغام خواهد شد.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر علی اکبر حق دوست ضمن بیان این مطلب به جزئیات تغییر ملاک های رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره نمود و اظهار داشت: طبق توافق به عمل آمده میان معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از سال ۱۴۰۰ رتبه بندی های آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی در هم ادغام خواهند شد و محورهای شش گانه مرجعیت، همگرایی، پاسخگویی، آمایش سرزمینی، بین المللی سازی و مفهوم خردورزی و حکمت، محورهای اصلی این رتبه بندی خواهند بود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه به رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور (راد ۳) اشاره نمود و اظهار نمود: در رتبه بندی انتشار یافته، مفهوم پاسخگویی از دو منظر، بررسی گردید و دانشگاه ها بر مبنای آن طبقه بندی شدند. بسته پاسخگویی از مجموعه بسته های تحول و نوآوری در آموزش است و کسب رتبه های اول توسط دانشگاه های کوچکتر در این رتبه بندی، بسیار قابل توجه است.
وی تصریح کرد: بر مبنای شاخصهای ترکیبی در مفهوم پاسخگویی هم دانشگاه های علوم پزشکی تهران، اصفهان، مشهد، شهید بهشتی، تبریز، شیراز، کرمان، همدان و کرمانشاه موفق شدند رتبه های برتر را از آن خود کنند و باید تلاش نماییم تا تربیت و آموزش به سمت و سوی پاسخگویی حرکت نماید.
دکتر حق دوست ضمن بررسی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: این آئین نامه، کاستی محسوسی ندارد و تمام امتیازات آموزشی فقط آموزش نظری نیست و میتوان از آموزش مداوم، طرح درس و پست های مجازی که به تایید معاونت آموزشی دانشگاه برسد و... استفاده نمود. اساتید حوزه بالینی هم می توانند با شرکت در کنفرانس های آموزشی، گزارش صبحگاهی و... امتیاز لازم را کسب کنند.

موافقت با ایجاد محدودیت در جذب هیات علمی دانشگاه های بزرگ
معاون آموزشی وزیر بهداشت ضمن اشاره به موافقت خود درمورد ایجاد محدودیت های بیشتر در جذب هیئت علمی دانشگاه های بزرگ اظهار نمود: باتوجه به اینکه هیچ فردی بهتر از خود ذینفعان نمی توانند کار را به سرانجام برسانند، لازم است آئین نامه انتقال و سایر مستندات موجود و شیوه نامه ها، توسط یک تیم منتخب از اعضای هیات علمی پژوهشی مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد و مواردی را که امکان دارد و قابل دفاع است، به هیئت ممیزه مرکزی ببریم تا بررسی شود؛ بنابراین در تلاش هستیم مشکلات اعضای هیئت علمی پژوهشی احصاء شده و در جهت مرتفع کردن آن اقدام گردد، اما باید کار زیادی صورت گیرد چونکه نابرده رنج، گنج میسر نمی گردد.




1400/01/06
13:24:58
5.0 / 5
1334
تگهای خبر: آموزش , پزشكی , پژوهش , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور