روند انتخاب اساتید برگزیده و نمونه دانشگاه تربیت مدرس تشریح شد

روند انتخاب اساتید برگزیده و نمونه دانشگاه تربیت مدرس تشریح شد به گزارش كنكوری رئیس دفتر امور هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس روند ارزیابی اساتید برگزیده، نمونه، شایسته، تلاشگر و پژوهشگر برتر این دانشگاه برای سال ۹۹ را شرح داد.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر جواد مولا امروز در آیین مجازی بزرگداشت روز استاد و تجلیل از سرآمدان آموزش دانشگاه تربیت مدرس ضمن بیان این مطلب به تشریح روند انتخاب اساتید نمونه این دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: ما به مناسبت روز معلم هر ساله از برخی از اساتید دانشگاه تربیت مدرس تجلیل می نماییم که مراسم سال جاری به علت شیوع کروناویروس به صورت مجازی برگزار گردید. ما در بخش آموزش با عنایت به جلسه کمیته انتخاب ترفیع که چند هفته گذشته داشتیم، موفق شدیم اساتید سرآمد و شایسته تقدیر سال جاری را مشخص نماییم.
ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: پایه تشویقی استاد سرآمدی یکی از ابتکارات دانشگاه تربیت مدرس بوده و ما بعنوان نخستین دانشگاه توانستیم این پایه تشویقی را در سیستم های تشویقی خود وارد نماییم. در واقع روند انتخاب استاد سرآمد و شایسته به این صورت است که ما با آنالیز نتایج ارزشیابی های دانشجویی در چهار ترم گذشته به لیستی دست پیدا می نماییم که این فهرست افرادی هستند که حداقل سه ترم از چهار ترم گذشته خود بالاترین امتیاز ارزشیابی را در گروه خود داشته باشند.
رئیس دفتر هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: پس از ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان ما آنالیزهای دیگری نظیر آنالیز از دانش آموختگان، حلقه های دانشجویی و گزارشات کتبی هم داریم که بر این اساس یک فهرست نهایی به دست می آوریم که آنرا به دانشکده های مربوطه ارجاع می دهیم و طبق شیوه نامه و جدول ارزشیابی دانشکده ها هم نظر خویش را اعلام می کنند و در نهایت ما بر طبق این آنالیزها در کمیته ارزشیابی ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
دکتر مولا تاکید کرد: اساتیدی که ما بعنوان نمونه انتخاب می نماییم، کسانی هستند که هم از نظر دانشجویان، گروه و دانشکده بالاترین امتیاز را کسب می کنند. برای سال جاری ما چهار استاد سرآمدی و هشت استاد شایسته تقدیر را معرفی کردیم.
وی تاکید کرد: ما سال جاری استاد نمونه و تلاشگر را داریم که اسامی آنها از دانشکده ها انتخاب می شود. روند انتخاب این افراد هم دستورالعمل و شیوه نامه خاص خویش را دارد که دانشکده ها بر مبنای جداول امتیازبندی کاندیداهای خویش را به دفتر امور هیأت علمی و کمیته انتخاب ارسال می کنند. با عنایت به امتیازات دریافت شده و نظراتی که دانشکده ها می دهند، نهایتا استاد نمونه و تلاشگر انتخاب می شود. ما سال جاری ۱۳ استاد نمونه و هشت استاد تلاشگر را برگزیدیم.
وی در مورد بخش سوم منتخبین اساتید دانشگاه تربیت مدرس هم اظهار داشت: در این بخش منتخبین اساتید بخش پژوهشی را داریم که سه بند ارزیابی های این اساتید در معاونت پژوهشی دانشگاه انجام می شود و نهایتا اساتید را به دفتر امور هیأت علمی معرفی خواهند کرد. ما هفت منتخب در بند ب که به مقالات برتر پژوهشی مرتبط می باشد و ۱۰ منتخب در بند ج که به طرح های کاربردی برگزیده مربوط است و در بند الف که مربوط به امور ارتقا است، سه فرد منتخب داریم. بند د هم به تقدیر از اساتید از محل ذخیره پژوهشی مربوط می شود که در این قسمت هم ۱۵ منتخب برای اعطای پایه عرضه شدند.
رئیس دفتر هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: یکی از مهمترین بخش های روز معلم تقدیر از اساتید بازنشسته دانشگاه است تا فرصتی باشد که از افرادی که عمری را صرف خدمت به دانشگاه کرده اند، قدردانی نماییم.



1399/02/20
18:52:47
5.0 / 5
2660
تگهای خبر: آموزش , استاد , پژوهش , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور