رییس دانشگاه تهران در اجلاس روسای دانشگاهها تاكید كرد

لزوم توجه به بحث نوآوری و كیفیت در شرایط تحریم

لزوم توجه به بحث نوآوری و كیفیت در شرایط تحریم كنكوری: رئیس دانشگاه تهران اشاره كرد: در عین اینكه شرایط تحریم شرایط ویژه ای است باید به بحث نوآوری و كیفیت نیز توجه گردد.


به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در نشست رؤسای دانشگاه ها و مراكز پژوهشی و پارك های علم و فناوری كه امروز در دانشگاه الزهرا در حال برگزاری است، با اشاره به نقش مؤثر تولید در پیشرفت كشور اظهار داشت: تولید نیازمند زیرساخت ها و شرایط گوناگون است. اگر می خواهیم تولید یك امر پایدار در كشور باشد، باید محصولی برای ارائه داشته باشیم.
رئیس دانشگاه تهران بر نقش مؤثر سیستم های پولی و بانكی در رشد اقتصادی كشور اشاره نمود و اظهار داشت: ما امروزه با مشكل بزرگ پول و رونق تولید مواجه هستیم اما كاملاً آمادگی هماهنگی و همكاری را داریم. اما نباید در یك فضای بوروكراتیك و خسته كننده قرار گیریم تا كسی دیگر به ادامه كار رغبت نداشته باشد.
وی در ادامه اشاره كرد: در این شرایط به نظرم در عین دانستن اینكه شرایط تحریم شرایط ویژه ای است باید به بحث نوآوری و كیفیت نیز توجه گردد. اگر می خواهید از ظرفیت علمی كشور و دانشگاه استفاده كنید طبیعتاً صنعت متقاضی استفاده از علم روز است كه در شرایط رقابتی موثر باشد. یكی از معضلاتی كه در ارتباط با صنعت دانشگاه مطرح می شود بحث سیستم تولید است كه البته تكنولوژی در آن نقش مهمی دارد تا زمانی كه از تكنولوژی های قدیمی استفاده می شود نمی توان انتظار زیادی داشت اما در كنار آن سیاست های پولی بانكی نیز اهمیت ویژه ای دارد.
دكتر نیلی اظهار داشت: ما بارها شاهد بودیم كه با كاهش قیمت ارز خیلی از تولید كنندگان قطعات شان را در چین تولید كردند و این مسئله مربوط به ۴ و ۵ سال پیش است چونكه در ایران هزینه تولید گران تر از تولید در چین می شد.
به گفته وی، هم اكنون هم برای تولید سیاست ویژه ای اتخاذ نشده است برای اینكه شرایط كنونی وضعیت ارز همچنان نگران كننده است، این همان چیزی است كه تولید كننده را نگران می كند.
رئیس دانشگاه تهران اظهار داشت: ما تقریباً همه چیز در كشور داریم اما تفاوت ما با دیگران در استفاده و بهره وری از ظرفیت هاست. در واقع دانشگاه ها از لحاظ نرم افزاری توسعه خوبی پیدا كردند یعنی مسائل را خود حلاجی می كنند. اما تبدیل یك نرم افزار به سخت افزار اصلاً ماموریت دانشگاه نیست بلكه ماموریت صنعت است.
وی افزود: دانشگاه های یكی از موفق ترین نهادهای ملی در ارتباطات بین المللی هستند، برای اینكه مهمترین سرمایه آنها اساتید و دانشجویان است كه اصلاً قابل قیمت گذاری نیست.
دكتر نیلی اظهار داشت: نكته بعدی سرمایه گذاری گسترده ای است كه در استارتاپ ها و پارك های علم و فناوری شده است. استارتاپ ها به خاطر چابك و كوچك بودن شان می توانند به راحتی شكل بگیرند، رشد پیدا كند و در عین حال به راحتی هم از بین بروند از این ظرفیت می توان به خوبی بهره برد.
رئیس دانشگاه تهران درانتها اشاره كرد: بزرگترین مشكل كشور در حوزه رونق و پولی است، در واقع وضعیت بانك ها بعنوان یك مساله اصلی در نظام كشور اتخاذ شده است. ما كاملاً آمادگی هماهنگی و همكاری را داریم اما نباید در یك فضای بروكراتیك و خسته كننده قرار نگیریم تا كسی دیگر به ادامه كار داشته باشد.




منبع:

1398/04/18
14:24:12
5.0 / 5
4521
تگهای خبر: پژوهش , تكنولوژی , تولید , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور